Grandorf márkabevezető akció - Műanyag kosár fekhely ajándékba

Piacbevezető promóciónk keretében a belga Grandorf hipoallergén tápokhoz most ajándékba adunk egy Straka 66-os műanyag kosár fekhelyet (Külső méret: 86 x 59 x 26 cm | Belső méret: 66 x 45 cm)

Külön ajánljuk figyelmedbe a tápcsalád Grandorf Adult Grain Free Hypoallergenic Rabbit & Sweet Potato tápját, amely nyúlhússal és édesburgonyával készül. Könnyen emészthető, kivételes ízvilág...

Fekhely ajándékba a Grandorf tápokhoz

Ezt érdemes tudnod a Grandorf belga kutyatápokról

Magas hústartalmú, hipoallergén, szuperprémium

A Belgiumban készült Grandorf hipoallergén kutyatápok magas hústartalmúak, teljesen csirkehús- és gluténmentesek, valamint nem tartalmaznak kukoricát, búzát, céklát, borsót, tojást, melléktermékeket, csirkét, csirkezsírt, szóját, mesterséges aromákat, tartósítószereket és GMO-kat. Ideális választást jelentenek érzékeny emésztésű vagy allergiára hajlamos kutyáknak. Hozzáadott probiotikumokkal, amelyek javítják az emésztést és a tápanyagok felszívódását. Segíthetnek az allergia kockázatának csökkentésében és az immunrendszer erősítésében is. A Grandorf tápokban lévő esszenciális fehérjék, hasznos zsírok, aminosavak és vitaminok magas tartalma optimális energiaértéket biztosít kutyádnak. Eltérő szemcsemérettel (7 mm-től 2,5 cm-ig) a különböző testméretű kutyák igényei szerint.

Nem csak egy kivételes minőséget képviselő, könnyen emészthető eledelről van szó, hanem az eddigi tapasztalataink alapján egy jól etethető, magas elfogadottságú tápcsaládról is.

Grandorf minőségg


Hozzászólások 

Oszd meg a véleményed!

Utoljára módosítva: 2024.02.13