Februárban 2 kg Belcando kutyatápot adunk ajándékba

EZ A PROMÓCIÓ VÉGET ÉRT.

Februárban minden 12.5 és 15 kg-os Belcando szuperprémium kutyatáphoz 2 kg-ot adunk ajándékba. Ne maradj le erről az exkluzív, csak az Okosgazdi webáruházban elérhető promócióról.

Februárban 2 kg Belcando kutyatápot adunk ajándékba

Ha még nem kóstoltattad meg kedvencedet ezzel a kiváló minőségű eledellel, akkor most itt a remek lehetőség. Ismerd meg a kínálatot és próbáltasd meg kutyáddal a korának, testméretének és aktivitásának megfelelő eledelt, majd győződj meg róla te magad is, hogy mennyire ízlik neki, milyen szép lesz a szőre, vagy mennyire egészségesen csillog a szeme. És persze az sem egy utolsó szempont, hogy a bevitt tápanyag mennyiségből mennyi marad emészthető formában az állatban és mennyi kerül vissza a szabadba.

A Németországban gyártott szuper prémium minőséget képviselő Belcando azok választása, akik nem ismernek ellentmondást kutyájuk táplálásában. Mivel minden kutyának egyéni táplálási követelménye van, így ennél az 1963-as alapítása óta családi tulajdonban lévő német kutyatáp gyártó vállalatnál folyamatosan azon dolgoznak, hogy a kutya korának és méretének megfelelő, lehető legjobb eledelt készítsék, fejlesszék ki. A Belcando végig kíséri kutyád életet az elválasztástól az idős korig, annak egyedi igényeit maximálisan figyelembe véve, legyen szó normál igényű vagy akár sport-, és munkakutyáról, kistestű- vagy táplálékallergiás, kölyök vagy idős kutyáról.

A Belcandonál minden a legjobb kutyaeledel előállításáról szól. Ahhoz, hogy a különleges ízhatást és szuperprémium minőséget elérjék, kizárólag válogatott összetevőket használnak receptúráikban.

Az ajándék 2 kg-ot két darab 1 kg-os zsák formájában adjuk kedves vásárlóinknak.

Promóciós időszak: 2020. február 1-29.

Promócióban részt vevő kiszerelések:

  • Belcando 12.5 kg + 2 kg
  • Belcando 15 kg + 2 kg
  • Belcando (2 x 12.5 kg) + (2 x 2 kg)

Hozzászólások 

Oszd meg a véleményed!

Utoljára módosítva: 2024.02.13