Fotóverseny: Sztárpalánták - úton a hírnév felé a bunnyNature-rel!

A bunnyNature Hungary facebook oldalán immár harmadjára hirdettek meg egy fotóversenyt, ahol az eddigieknél nagyobb, 20.000 forint értékű, szabadon választható bunnyNature ajándékcsomagot nyerhettek egy jó képpel.

Mivel minden nyuszinak és rágcsálónak más-más táplálkozási szokásai és ízlései vannak, ezért az utalványt olyan bunnyNature termékre költhetitek, amit a ti kedvencetek a legjobban szeret. Ennél is nagyobb jutalom azonban, hogy a bunnyNature németországi anyacége esélyt ad arra, hogy a nyertes kép híressé váljon! A győztes állat fotóját megosztják a Facebook oldalukon és elképzelhető, hogy egyéb marketing célokra is fel fogják használni.

bunnyNature fotóverseny kisállatoknak

A játékba jó minőségű, éles képeket várnak, az alvó, evő, játszó vagy bármi mást tevékenykedő kedvenceitekről. A fotókon a helyes kisállat tartás egy mozzanatát is meg kell örökíteni és akár a kedvenc bunnyNature termék is szerepelhet rajta, de utóbbi nem kötelező. Az eddigiekhez hasonlóan ismét szigorú zsűri fog bírálni, így a rossz tartástechnológiát reklámozó képek, illetve az életlen, rossz minőségű fotók, valamint a más márkájú termékeket reklámozó képek kizárásra kerülnek.

Hogyan nevezhettek?

Egy jelentkező maximum öt képpel nevezhet, ezeket e-mailben küldjétek el a bunnynature@2pets.hu e-mail címre. A levél témája legyen Sztárpalánták. A levél a képek mellett tartalmazza a jelentkező nevét és telefonszámát is. A versenyben csak az e-mailben érkezett képek vesznek részt, a facebookon küldött fotókat sajnos nem tudják beszámítani. A fotókat egyenként nevezzétek el, elől szerepeljen a kép címe, utána pedig a rajta szereplő állat(ok) neve(i).

A beérkezett képeket a facebookon is közzéteszik, ahol mind megtekinthetitek és like-olhatjátok is azokat. A győztes fotót a BunnyNature marketingigazgatója fogja kiválasztani.

Az eredményt és a győztes képet május 15-én este teszik majd közé.

Mindenkinek sikeres és tiszta játékot kívánunk, a képeket izgatottan várjuk!


Hozzászólások (1)

  • Vendég (#2A133)

    Biztos sok édes kép fog születni :)Nagyon örülök neki, hogy a felelős kisállattartásra is igyekeznek ezzel felhívni a figyelmet. Különösen húsvét előtt fontos ez a nyusziknál, hiszen sokan hirtelen felindulásból vesznek egy tapsifülest, bele sem gondolva, hogy mekkora felelősségel jár egy ilyen állatka.

    2019. 03. 05. 09:42Válasz a hozzászólónak

    Oszd meg a véleményed!

    Utoljára módosítva: 2024.02.13