Belcando száraztápokhoz most 3 db Iberico konzerv ajándékba - Kivételes ajánlat!

EZ A PROMÓCIÓ VÉGET ÉRT!


Az Okosgazdi webáruházban elérhető legújabb promóciónk keretében most 3 db 400 g-os Belcando Iberico sertéshúsos, csicseriborsós és vörösáfonyás szuperprémium konzervet adunk ajándékba minden 12.5 kg-os Belcando kutyatáphoz...

3 x 400 g Belcando Iberico konzerv ajándékba

...továbbá 3 db 800 g-os ugyanilyen konzervet küldünk minden Belcando 22.5 kg-os száraztáphoz. Ne maradj le erről a rendkívüli, egyben nagy értékű promócióról, amelyet az Iberico konzervek piaci bevezetése okán nyújtunk. Alkalmi ajánlat, a készlet erejéig!

3 x 800 g Belcando Iberico konzerv ajándékba

Ajánljuk még figyelmedbe a Belcando Iberico száraztápot is, amelyhez természetesen szintén járnak az ajándék konzervek.

Ezt érdemes tudnod a Németországban gyártott Belcando kutyatápokról

A Németországban gyártott szuper prémium minőséget képviselő Belcando azok választása, akik nem ismernek ellentmondást kutyájuk táplálásában. A Belcandonál minden a legjobb kutyaeledel előállításáról szól. Ahhoz, hogy a különleges ízhatást és szuperprémium minőséget elérjék, kizárólag válogatott összetevőket használnak receptúráikban. A Belcando kutyatápokat magas állati fehérje tartalom jellemzi és kizárólag emberi fogyasztásra is alkalmas hozzávalókból készülnek, tartósítószer, mesterséges színező- és ízfokozók hozzáadása nélkül.

Ezt érdemes tudnod a Németországban gyártott Belcando Iberico konzervekről

A Belcando Iberico sertéshúsos, csicseriborsós és vörösáfonyás konzerv egy kiváló minőségű diétás nedveseledel kutyád számára. A felhasznált alapanyagok ellenőrzött német gazdaságokból származnak. Előállításuk során nem használnak húspépet, hanem csak gondosan megfőzött darabos minőségi hús kerül a konzervekbe. Telítetlen zsírsavakban gazdag értékes bogáncsolajat is tartalmaznak, viszont biztosan nem tartalmaznak vágási hulladékot, szóját, mesterséges ízesítőt, színező anyagot, sem pedig tartósítószert.

Belcando Iberico sertéshúsos, csicseriborsós és vörösáfonyás konzervek


Hozzászólások 

Oszd meg a véleményed!

Utoljára módosítva: 2024.02.13