Garázda Ödönéket is meglátogatta a Mikulás

Sziasztok, Okosgazdik!

Biztos sokan találkoztatok az elmúlt két hét során az adománygyűjtő akcióval, amelyet egy "kis" Facebookos baráti közösség kezdeményezett l. Ödön király, azaz Garázda Ödön (ismert még a következő neveken is: Dönci, Döndös, Bödönke stb.) és népes udvartartása részére.

A lelkes jótündér szervezők megkeresésére rövid egyeztetést követően felületet biztosítottunk arra, hogy a nagylelkű támogatók adományai egy helyen összpontosulhassanak, az így összegyűlt összegből pedig Ödön gazdijával egyeztetve a számukra legszükségesebb dolgokból állítottuk össze a végső csomagot, melyet a hétvége során el is juttattunk hozzájuk, Bakonyjákóra.

Garázda Ödön

Amint a fotókon is láthatjátok, a szajré nem sokáig maradt rejtve a kíváncsi orrocskák előtt, a minőségellenőrzési szakasz azonnal megkezdte fontos, alapos munkáját. 🙃😉Senkit ne tévesszen meg a kis létszám, kivizsgálásuk eredményét közel 30 társukkal osztották meg sebtiben, hiszen Ödön udvartartása hihetetlenül népes és sokszínű, sokan várták már ezt a szállítmányt.

Megmondom őszintén, meglepett minket, mennyire sok lelkes barát és támogató gyűlt össze az akció során - számtalan poszt és megosztás született, továbbá sok saját Facebook oldallal rendelkező kutya és macska külön-külön is, saját stílusában mutatta be Ödönéket és a kezdeményezést. Az általatok alkotott közösség pedig egy egészen váratlan volumenű dologgá nőtte ki magát, és együtt elértétek, hogy Ödönéknek nagy zabálásokkal teli, szép Karácsonya lehessen, sok-sok pacalállattal. 🎄😇

Ezúton köszönjük mi is mindenkinek, aki részt vett az akcióban, vagy akár csak egy megosztással is hozzájárult a terjesztéséhez. Fantasztikus közösség vagytok! 💪

Az #állatkodások hashtagre kattintva Ti is betekintést nyerhettek a hazai állatos közösség mindennapjaiba 🙂

Támogatás - Garázda Ödön


Hozzászólások 

Oszd meg a véleményed!

Utoljára módosítva: 2024.02.13