A 12.5 kg-os Belcando Iberico kutyatáphoz most 3 db 1 kg-os zsákot adunk ajándékba

A PROMÓCIÓ VÉGET ÉRT! - 2021.04.01.


Most érdemes megkóstoltatnod kedvenceddel a Belcando Iberico kutyatápot! Jelen promóciónk keretében, ha egy 12,5 kg-os zsákkal vásárolsz, akkor 3 db kis zsákot (3 x 1 kg) adunk ajándékba. A 2 x 12.5 kg-os akciós csomag rendelése esetén pedig természetesen 6 x 1 kg-ot küldünk ajándékba. Mindez közel 20%-os árkedvezménynek felel meg.

A promóciós időszak csak 2 hétig tart, ne maradj le erről a rendkívüli ajánlatról!

Belcando Iberico promóció az Okosgazdi webáruházban

A Belcando Adult Iberico & Rice szuperprémium diétás kutyatáp a válogatott nyersanyagok kombinációknak köszönhetően könnyen emészthető és különösen jól hasznosuló eledel, érzékeny emésztésű kutyák számára is. Gazdag nagyon jól hasznosítható ibériai sertéshúsban és könnyen emészthető rizsben. A zsályamag természetes nyálkaanyagaival segíti az emésztést és létfontosságú zsírsavakat is biztosít. A fehérje és zsírtartalom mennyisége, a normál igénybevételnek kitett kutyák energia szükségletéhez igazodik. Magas friss hústartalommal.

Belcando Adult Iberico & Rice

A Németországban gyártott szuperprémium minőséget képviselő Belcando azok választása, akik nem ismernek ellentmondást kutyájuk táplálásában. A Belcando-nál minden a legjobb kutyaeledel előállításáról szól. Ahhoz, hogy a különleges ízhatást és szuperprémium minőséget elérjék, kizárólag válogatott összetevőket használnak receptúráikban. A Belcando kutyatápokat magas állati fehérje tartalom jellemzi és kizárólag emberi fogyasztásra is alkalmas hozzávalókból készülnek, tartósítószer, mesterséges színező- és ízfokozók hozzáadása nélkül.

Ajánljuk még figyelmedbe a Belcando Iberico konzerveket is...

Ezt érdemes tudnod a Németországban gyártott Belcando Iberico konzervekről

A Belcando Iberico sertéshúsos, csicseriborsós és vörösáfonyás konzerv egy kiváló minőségű diétás nedveseledel kutyád számára. A felhasznált alapanyagok ellenőrzött német gazdaságokból származnak. Előállításuk során nem használnak húspépet, hanem csak gondosan megfőzött darabos minőségi hús kerül a konzervekbe. Telítetlen zsírsavakban gazdag értékes bogáncsolajat is tartalmaznak, viszont biztosan nem tartalmaznak vágási hulladékot, szóját, mesterséges ízesítőt, színező anyagot, sem pedig tartósítószert.

Belcando Iberico sertéshúsos, csicseriborsós és vörösáfonyás konzervek


Hozzászólások 

Oszd meg a véleményed!

Utoljára módosítva: 2024.02.13