10 kutyus és mi a Viasat Nature-ön

Manapság már egyre többen vagyunk, akik „családbővítés” címszó alatt egy hűséges négylábúval osztjuk meg az otthonunkat, Magyarországon például 50% körül van a kutyás háztartások aránya*. De vajon mire számíthatunk, ha új családtagunk egy komisz kölyökkutya lesz? A "10 kutyus és mi" című sorozat szórakoztató és egyben edukatív program lehet családoknak a Viasat Nature csatornán.

10 kutyus es mi

Javában dübörög már a tavasz, a május hónap pedig ünnep ünnep hátán: anyák apja, gyermeknap, nemzetközi családnap. A család vonatkozásában nem szabad megfeledkeznünk négylábú barátainkról sem, hiszen sokan nem pusztán házikedvencként, hanem teljes értékű családtagként tekintünk a kutyáinkra. Minden újdonsült gazdinak a megannyi örömteli perc mellett azonban szembe kell néznie nehézségekkel is, főleg, ha egy kölyökkutya teszi be a mancsát az otthonába.

A "10 kutyus és mi" című sorozat tíz igazán különleges kiskutya kalandjait mutatja be, akik minden epizódban új módszereket találnak a rosszalkodásra és csínytevésre. A kutyakölykök első hat hónapja igen meghatározó az új életükben, hiszen ez idő alatt jelentős mértékben fejlődnek, tanulnak és alkalmazkodnak az új családjukhoz.

10 kutyus es mi  Fotó

Az Egyesült Királyságban mintegy negyedmillió kiskutya talál gazdára évente, amelyek közül tíz pajkos fiatal kutyuli fél évét követhetjük nyomon a sorozatban, a szobatisztaságra neveléstől az első sétákon át az álmatlan éjszakákig. A "10 kutyus és mi" egyszerre szórakoztató, vicces és edukatív sorozat családok és kutyakedvelők számára egyaránt.

A kalandnak minden szombaton részesei lehetünk 16:00-tól a Viasat Nature csatornán!

Íme egy kis ízelítő a sorozatból! Vigyázat, cukiságveszély!

Tudtad?
A statisztikák* szerint kutyás nemzet vagyunk: Magyarországon a kutyatartó háztartások aránya 50% körüli, míg az európai átlag csak 20-30% körül mozog. Annak ellenére, hogy nagyváros, az adatok azt mutatják, hogy minden negyedik budapestinek van kutyája, és a városokban is egyre nagyobb lelkesedéssel vállalkoznak kisállattartásra hazánkban.

Oszd meg a véleményed!


Hozzászólások (2)

 • Vizsla  -  2018. 07. 25. 14:19

  Nagyon király lehet, főleg, hogy úgy látom, van benne magyar vizsla is.: D Tuti hogy majd megnézem.

  Válasz a hozzászólónak
  • Kata  -  2018. 06. 01. 07:28

   Megnéztem a bemutató filmecskét, tényleg nagyon cukik és tündériek :) Eddig még egy epizódot sem láttam, de ha úgy alakul, hogy szombaton 4 körül itthon leszünk, biztos megnézem :)

   Válasz a hozzászólónak
   Utoljára módosítva: 2024.02.13