JBL ProPond Sterlet Pearls S – Kecsegetáp

4 190Ft
KosárbaBetöltés alatt...
A JBL ProPond Sterlet 3:1 Pearls S Kecsegetáp egy süllyedő, gyöngy alakú eleség kecsegéknek és egyéb tokféléknek multivitaminnal, és értékes állati eredetű fehérjékkel.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

JBL ProPond Sterlet Pearls Kecsegetáp összetételét és egyéb tulajdonságait is a kerti tóban élő kecsegék igényeinek és étkezési szokásainak megfelelően fejlesztették ki. A kecsegék ragadozók, így csak víziállatokból származó fehérjék és zsírok kerültek felhasználásra. A gyorsan süllyedő darabkák hamar elérik a meder alját. A Pond Sterlet a vízben nem oldódik, így időt enged a lassan táplálkozó kecsegéknek anélkül, hogy a víz szennyeződne.

Etetési útmutató: 
Naponta több (legalább 2) alkalommal annyit etessünk, amennyit a halak kb. 30 perc alatt megesznek.

Tartási tanács:
A kecsegéknek legalább 8-10 ezer literes, és legalább 1m mély medencére van szükségük. Vizük legyen tiszta, oxigénben dús, erőteljesen szűrt. A kecsegék nagyon jól tarthatók nagyobb kois tavakban második fajként.

  • Egy komplett táplálék a megfelelő fehérje / zsír arány 3:1 összhangban a NEO index-el, figyelembe véve a hőmérsékletet, a funkciót, az állat méretét és az életkorát
  • Lazac, rák, polip, spirulina és gammarus ez egy kiváló természetes étrend tokféléknek
  • 10-25C vízhőmérséklet között ajánlott az etetése
  • S-es méret (3mm-es méret) 10-30cm-es halak részére
  • Süllyedő gyöngyök, 40% fehérje,12% zsír, 2% nyers rost, 8% nyes hamut tartalmaz
  • Visszazárható tasakban (levegő, víz és fényzáró) a minőség megőrzése érdekében

Kapható kiszerelések: 1 l, 6 l

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.