Sera Koi Color Medium haltáp

1 vélemény alapján

Sera Koi Color Medium haltáp

3 190Ft
Betöltés alatt...
A Sera Koi Color Medium teljesértékű, granulált táplálék koi pontyok és aranyhalak számára. Kiváló minőségű eledel Németországból.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Sera Koi Color Medium minden közepes és nagy koi ponty kiszíneződését támogatja. A kiváló minőségű nyersanyagoknak és a kímélő feldolgozásnak köszönhető, hogy az eledel könnyen emészthető. A természetes ásványi anyagok, nyomelemek és hozzáadott vitaminok javítják a halak közérzetét és jólétét. A Sera Koi Color Medium granulátum nagyság 4 mm.

Összetétel: halliszt, gabonafélék, gabonatermékek (8% búzacsíra), élesztő, rákok, hal és növényi olajok, EU-ban megengedett színezékek

Vitamintartalma 1 kg-ban: A-vitamin 14.400 IU, D3-vitamin 1.800 IU, E-vitamin 190 mg, B1-vitamin 18 mg, B2-vitamin 18 mg, Kolin 1.000 mg, stabilizált C-vitamin 195 mg

Analtikiai elemzés: nedvességtartalom 6,4 %, nyersanyagok 32,0 %, zsírok 7,2 %, rostanyag 5,6 %, hamu 9,3 %

Adagolás: 
Ne etesse túl a halakat! Naponta többször etessen, de csak kis adagokban. A meleg nyári napok alatt ajánljuk kombinálni a Sera Koi Royal eleséggel, hogy kiegyensúlyozott étrendet érjenek el.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


Utoljára módosítva: 2024.02.13