1 vélemény alapján

Happy Dog Pur Italy - bivalyhúsos konzerv

A Happy Dog Sensible Pure Italy nedves eledel kizárólag bivalyhúsból és belsőségekből készül Németországban, és nem tartalmaz mesterséges színezéket vagy aromát. A gabonamentes kutyaeledel ideális felnőtt négylábúak számára. Még az érzékeny, táplálék-intoleranciával rendelkező kutyák is igazi kényeztető pillanatokat élhetnek át a Happy Dog Sensible Pure Italy-val.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Napi etetési mennyiség és költség

Happy Dog Pur Italy - bivalyhúsos konzerv

 
${a[h.data]}
${a[h.data]}

Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

100%-ban bivalyból* származó állati fehérjéből készült kutyaeledel

A Happy Dog Sensible Pure Italy nedves eledel kizárólag bivalyhúsból és belsőségekből készül Németországban, és nem tartalmaz mesterséges színezéket vagy aromát. A gabonamentes kutyaeledel ideális felnőtt négylábúak számára. Még az érzékeny, táplálék-intoleranciával rendelkező kutyák is igazi kényeztető pillanatokat élhetnek át a Happy Dog Sensible Pure Italy-val. A kutyáknak szánt nedves eledel kiválóan alkalmas kizárólagos etetésre, de kombinálható száraztáppal vagy pelyhekkel is. Gabonapelyheink tökéletesnek bizonyultak a húsokkal történő keveréshez. A prémium kiegészítő pelyhek gabonapelyhet, zöldségeket és mediterrán gyógynövényeket tartalmaznak, és különösen kiegyensúlyozott étrendet biztosítanak kutyusodnak.

* A gyártási folyamatból adódóan nyomokban más fehérjét is tartalmazhat.

Összetétel:  Hús és állati származékok (70 % - bivaly színhús, bivalymáj, bivalytüdő, bivaly-oltógyomor)**, ásványi anyagok.** A gyártási feltételektől függően nyomokban más fehérjéket is tartalmazhat

Analitikai összetevők: 

  • Nyersfehérje 10,5 %
  • nyerszsír 7,0 %
  • nyershamu 1,5 %
  • nyersrost 0,5 %
  • nedvességtartalom 80,0 %

Vitaminok: D3-vitamin (3a671) 300 NE, E-vitamin (all-rac-alfa-tokoferilacetát 3a700i) 12 mg, B1-vitamin (tiamin-mononitrát 3a821) 2,5 mg

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


Utoljára módosítva: 2024.02.13