Flexadin Advanced rágótabletta az ízületek védelméhez

A Vétoquinol Flexadin Advanced with UC-II & Boswellia Serrata egy új az ízületek védelmében áttörést jelentő készítmény. Ha naponta 1 rágótablettát ad be bármely testméretű kutyájának, akkor az enyhíti az ízületi fájdalmat, csökkenti a porckopást és mérsékeli az ízületgyulladást.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Vétoquinol Flexadin Advanced nagy ugrás az ízületek egészségének megtartására irányuló terápiában. Az egyedülálló hatóanyagokkal, az UC-II-vel és az indiai tömjénfa (Boswellia Serrata) kivonattal a Flexadin Advanced másképp működik, mint a glükózamint és kondroitint tartalmazó „hagyományos” ízületvédő táplálékkiegészítők.

Az UC-II a nem denaturált II-es típusú kollagén egyedülálló és szabadalmaztatott formulája, amely könnyedén, szájon át adva segít abban, hogy a szervezet saját ízületiporc bontása leálljon, az ízületi porc épsége tovább fennálljon.

Az Vétoquinol Flexadin Advanced egyedi összetétele a szervezet immunrendszerére hatva, azon keresztül segíti az ízületek normál működését ---> gátolja a porc lebontását, és a helyi gyulladás csökkentését.

A Boswellia Serrata összetevő az indiai tömjénfa kivonata. Ez javítja a mozgást és támogatja az ízületi porcok regenerálódását. Ízületi gyulladások, ízületi elfajulások, krónikus ízületgyulladásokra bevált, már az ókor óta használja a gyógyászat.

A Flexadin Advanced jellemzői:

  • UC-II nem denaturált kollagént egyedülálló és szabadalmaztatott formulája.
  • Indiai tömjénfa (Boswellia Serrata) kivonatot tartalmaz, amely hatóanyag évszázadok óta ismert és használt az ízületi gyulladások csökkentésére.
  • A hagyományos glükózamint és kondroitint tartalmazó ízületi táplálékkiegészítőkkel szemben, nincs úgynevezett megemelt hatóanyagbevitelű feltöltési időszaka, a termék szinte azonnal megemelt dózis nélkül kezdi el átprogramozni a szervezetet.
  • Napi egy rágótabletta, bármilyen méretű kutya esetében elégséges.
  • Nagyon ízletes, a nemzetközi visszajelzések alapján a kutyák 94%-a könnyedén elfogadta.

Összetevők: Nem hidrolizált UC-II (10 mg aktív, nem denaturált II-es típusú kollagén termelése) 40 mg; omega-3 zsírsavak (lenmagolaj) 80 mg; omega-3 zsírsavak (halolaj) 20 mg; E-vitamin 42 mg (21 NE), indiai tömjénfa kivonat (Boswellia Serrata) 190 mg

Adagolása: napi 1 rágótabletta, bármely testméretű, fajtájú kutya esetében

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13