1 kérdőíves értékelés alapján

FitActive füstölt sonkás és petrezselymes dentastix rudak kutyáknak

FitActive Dental Care Snack füstölt sonkás és petrezselymes dentastix jutalomfalat rudak kutyák részére. Hipoallergén. Csirkére és halra allergiás kutyáknak is adható. GMO free! Vitaminokban, hasznos összetevőkben gazdag jutifalat. Ezekkel a különleges harapnivalókkal igazán könnyen jutalmazhatjuk, ajándékozhatjuk kedvencünket, buzdítva őt a tanulásra. A nevelés, vagy kiképzés hatékonyságát igen erősen fokozza, ha az állatot megfelelően motiváljuk, a feladatok elvégzése után a számára legnagyobb örömet nyújtó falatokkal díjazzuk.

Akció:

FitActive Dentasticks jutifalatot akció

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

Már megjelent a rossz szájszag? A szájhigiénia kedvenceinknél is kiemelten fontos! Az elfogyasztott táp részecskéiből és a szájban normálisan is megtalálható baktériumokból a fogíny mentén felrakódás, vagyis plakk képződik. Amennyiben ezt a plakkot nem távolítjuk el, belőle a nyálban található ásványi anyagok lerakódásával fogkő képződhet. A fogkő irritálja az ínyt, aminek következménye a fogíny gyulladása lesz. Kezdetben ezt az íny szélének kivörösödése jelzi, amelyet rossz szájszag kísér.

Nem mindegy mivel ápolod kedvenced fogait! A magyar Panzi által gyártott termékek sorában megtalálhatod a különböző FitActive Dental Care "Dentastix" rágórudakat is, amelyek jó ízük okán egyben igen nagy népszerűségnek örvendenek a hazai kutyák körében :)

FitActive Dentastix rágórudak kutyáknak a szájhigiéniáért

Részletes termékinformációk

Magyar temék.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Vásárlóink válaszolták a termék értékelő kérdőívre (1)


Először vásároltál ebből a jutalomfalatból vagy rendszeres vásárlója vagy?

rendszeresen veszem

Ajánlás, reklám, saját kutatás vagy más alapján választottad ezt a jutalomfalatot kutyádnak?

saját kutatás,mert a kutyám hypoallergén

Milyen fajtájú és életkorú kutyának adod?

golden retriver és 11 hónapos

Milyen célból vetted a terméket? Esetleg nevelési, jutalmazási eszközként? Van valamilyen különleges dolog, netán trükk, amelyet ezen jutalomfalat segítségével tanítottál, vagy próbálsz megtanítani kutyádnak?

fogápolásra

Milyen esetekben, illetve mennyit adsz belőle a kutyádnak?

minden reggel egy darabot kap

Milyen főbb szempontok alapján döntöttél kifejezetten a FitActive füstölt sonkás és petrezselymes dentastix rudak kutyáknak mellett, szemben a többi hasonló termékkel?

mert általában csirkés vagy csirke származékok találhatók a többiben

Van-e bármilyen (egészségügyi) problémája, speciális táplálási szükséglete kutyádnak, amely behatárolja, hogy mivel táplálhatod, így milyen összetevőket tartalmazó jutalomfalatot vehetsz a számára? Ha igen, akkor ez a jutalomfalat megfelelő-e neki?

hypoallergén

Érzékszervi megfigyelés alapján milyennek találod a FitActive füstölt sonkás és petrezselymes dentastix rudak kutyáknak állagát, frissességét, illatát?

nem én hanem a kutyám mondja, hogy jó az illata és az íze

Hogy látod, ízlik a FitActive füstölt sonkás és petrezselymes dentastix rudak kutyáknak a kutyádnak?

nagyon izlik

Mennyire vagy elégedett a FitActive füstölt sonkás és petrezselymes dentastix rudak kutyáknak csomagolásával, illetve az azon feltüntetett információkkal - adagolási táblázat, összetevők listája feltüntetésre került-e, visszazárható-e a csomagolás, stb?

Szerintem a csomagolás nagyon jó,mert a poharat kiürítés után másra is lehet használni, az információ elegendő

Milyennek találod ezt a jutalomfalatot ár/érték tekintetében? Más hasonló termékekhez képest milyennek véled a minőségét?

A minőség jó az ár/ érték megfelelő

Összességében meg vagy-e elégedve ezzel a jutalomfalattal? Hozta-e az általad elvártakat?

Igen elégedett vagyok

Vásárolsz-e majd újra ebből a jutalomfalatból, ha elfogy? Ha nem, miért nem, illetve milyen más jutalomfalat kipróbálását tervezed helyette?

Természetesen vásárolok

Ajánlottad, ajánlanád-e kutyás barátaidnak, ismerőseidnek ezt a jutalomfalatot?

igen

Van még bármi, amit el szeretnél mondani eme termékkel kapcsolatban?

esetleg lehetne negyobb kiszerelésben is

Vendég (#64C18)
Korábbi vásárló

Utoljára módosítva: 2024.02.13