2 vélemény alapján

FitActive Fit-a-Flex tabletta kutyáknak az egészséges ízületekért

4 490Ft
Betöltés alatt...

Az ízületi probléma az egyik leggyakoribb életminőséget rontó állapot kutyák esetében is. A Fit Active Fit-a-Flex Joint Protection 1000 mg-os tablettát pontosan abből a célból fejlesztettük ki. A készítmény tartalmazza a szükséges GLÜKOZAMINT és KONDROITINT, melyre kedvenceink ízületi regenerációjához szükség van.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Nagy fizikai igénybevitel, a korral járó elhasználódás és kopás vagy a csontozat anatómiai viszonyainak genetikai eredetű eltérései esetén a kutyáknál gyakrabban több ízületre kiterjedő súlyos ízületi elváltozások jönnek létre. Az ízületek rugalmasságának megőrzése és az egészséges ízületi nedv regenerációjának elősegítése érdekében nélkülözhetetlen a megfelelő mikro-tápanyagok folyamatos biztosítása.

A FitActive Fit-a-Flex Joint Protection gazdag természetes kelátkötésű ásványi anyagokban (mangán, magnézium), továbbá gazdag hosszú szénláncú telítetlen zsírsavakban (OMEGA-3, OMEGA-6), enzimekben vitaminokban és nukleinsavakban is. A hozzáadott sörélesztő szintén értékes ásványi anyagok (különösen króm), fehérjék, B VITAMINOK, és BIOTIN forrása. A benne lévő MSM támogatja az ízületek regenerációját.

A FitActive FIT-a-FLEX kivételes táplálékkiegészítő, mert segít megőrizni a kötőszöveti elemek - az ízületi nedv, inak, a szalagok és a porc - egészséges állapotát.

Használata javasolt:

  • gyors fejlődésű és nagytestű fajtájú kölyökkutyáknak,
  • ízületi gyulladások esetén a Fit -a Flex előnyös hatásának 6 héten belül kell jelentkezni,
  • ízületi kötőszövetek és/vagy csontok műtét utáni regenerálásának támogatására.

A PANZI FIT-a-FLEX 1000mg-os tabletta, mint kiegészítő előnyös hatásainak a betegség súlyosságától függően 6 héten belül kell jelentkezniük.

Felhasználási javaslat

1 tabletta/nap/10 ttkg.

Műtéti, vagy sérülés utáni lábadozás támogatása esetében

  • az első 5 hétben 2 tabletta/nap/10 ttkg
  • azt követően további 2-3 hétig 1 tabletta/nap/10 ttkg.

A napi adagot célszerű elosztani és beadni délelőtt és délután.

Tárolása

Száraz, szobahőmérsékletű helyen tárolandó.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (2)


    varadinum  -  2018. 02. 02. 12:01

    A 14 éves kutyusunkkal CSODÁT tett!!! Alig tudott járni, sántítva, bicegve, egy havi kúra után, most együtt rohangál az udvaron fiatalabb "húgával". Azóta állandó része lett a mindennapi étkezésének.

Utoljára módosítva: 2024.02.13