1 kérdőíves értékelés alapján

FitActive Crispillo Snack párnácskák kutyáknak

739Ft
Vitaminokban, hasznos összetevőkben gazdag jutalomfalat kutyák részére. Roppanós párnácskák. Töltött falatok, kívül roppan, belül lágy. Csirkére és halra allergiás kutyáknak is adható. Ezekkel a különleges harapnivalókkal igazán könnyen jutalmazhatjuk, ajándékozhatjuk kedvencünket, buzdítva őt a tanulásra. A nevelés, vagy kiképzés hatékonyságát igen erősen fokozza, ha az állatot megfelelően motiváljuk, a feladatok elvégzése után a számára legnagyobb örömet nyújtó falatokkal díjazzuk.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

Már megjelent a rossz szájszag? A szájhigiénia kedvenceinknél is kiemelten fontos! Az elfogyasztott táp részecskéiből és a szájban normálisan is megtalálható baktériumokból a fogíny mentén felrakódás, vagyis plakk képződik. Amennyiben ezt a plakkot nem távolítjuk el, belőle a nyálban található ásványi anyagok lerakódásával fogkő képződhet. A fogkő irritálja az ínyt, aminek következménye a fogíny gyulladása lesz. Kezdetben ezt az íny szélének kivörösödése jelzi, amelyet rossz szájszag kísér.

Nem mindegy mivel ápolod kedvenced fogait! A magyar Panzi által gyártott termékek sorában megtalálhatod a különböző FitActive Dental Care "Dentastix" rágórudakat is, amelyek jó ízük okán egyben igen nagy népszerűségnek örvendenek a hazai kutyák körében :)

FitActive Dentastix rágórudak kutyáknak a szájhigiéniáért

Részletes termékinformációk

Kiegészítő állateledel.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Vásárlóink válaszolták a termék értékelő kérdőívre (1)


Először vásároltál ebből a jutalomfalatból vagy rendszeres vásárlója vagy?

Igen

Ajánlás, reklám, saját kutatás vagy más alapján választottad ezt a jutalomfalatot kutyádnak?

Saját kutatás itt az oldalon

Milyen fajtájú és életkorú kutyának adod?

Francia bulldog 1,5;6;7;11 év

Milyen célból vetted a terméket? Esetleg nevelési, jutalmazási eszközként? Van valamilyen különleges dolog, netán trükk, amelyet ezen jutalomfalat segítségével tanítottál, vagy próbálsz megtanítani kutyádnak?

Jutalom

Milyen esetekben, illetve mennyit adsz belőle a kutyádnak?

esetenként 1-1 db

Milyen főbb szempontok alapján döntöttél kifejezetten a FitActive Crispillo Snack párnácskák kutyáknak mellett, szemben a többi hasonló termékkel?

megtetszett, ilyet még nem ettek

Van-e bármilyen (egészségügyi) problémája, speciális táplálási szükséglete kutyádnak, amely behatárolja, hogy mivel táplálhatod, így milyen összetevőket tartalmazó jutalomfalatot vehetsz a számára? Ha igen, akkor ez a jutalomfalat megfelelő-e neki?

Nincs

Érzékszervi megfigyelés alapján milyennek találod a FitActive Crispillo Snack párnácskák kutyáknak állagát, frissességét, illatát?

Külseje roppanós, olyan mint a Ciniminis :)

Hogy látod, ízlik a FitActive Crispillo Snack párnácskák kutyáknak a kutyádnak?

Először furcsa volt, nem tudtak mit kezdeni vele, de már nagyon bejön!

Mennyire vagy elégedett a FitActive Crispillo Snack párnácskák kutyáknak csomagolásával, illetve az azon feltüntetett információkkal - adagolási táblázat, összetevők listája feltüntetésre került-e, visszazárható-e a csomagolás, stb?

Teljesen

Milyennek találod ezt a jutalomfalatot ár/érték tekintetében? Más hasonló termékekhez képest milyennek véled a minőségét?

nagyon korrekt

Összességében meg vagy-e elégedve ezzel a jutalomfalattal? Hozta-e az általad elvártakat?

igen

Vásárolsz-e majd újra ebből a jutalomfalatból, ha elfogy? Ha nem, miért nem, illetve milyen más jutalomfalat kipróbálását tervezed helyette?

igen

Ajánlottad, ajánlanád-e kutyás barátaidnak, ismerőseidnek ezt a jutalomfalatot?

igen

DimDim
Korábbi vásárló
Vásárló állatkái:Frutta, Juni, Alpha, Chilly

Utoljára módosítva: 2024.02.13