Farkaskonyha Pocak-Mix gyógynövénykeverék

Farkaskonyha Pocak-Mix az emésztőrendszert támogató gyógynövénykeverék. Érzékeny emésztés, étrendváltás, környezetváltozás, utazás alkalmával, valamint féreghajtás és gyógyszeres kezelések után támogatást igénylő emésztőrendszer esetén ajánlott gyógynövénymix kutyáknak.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Pocak-Mix tulajdonságai:

Támogatja az egészséges bélflóra fenntartását:

  • Az édesgyökér támogatólag hat gyomorsav problémák, reflux esetén
  • A kapormag elősegítheti az emésztést puffadás esetén
  • A vörös szilfakéreg, az egyiptomi útifű maghéj és az orvosi ziliz a gyomor és bélműködést támogatja
  • A színes, bogyós termésű homoktövis karotinoidokban, bioflavonoidokban gazdag, bővelkedik vitaminokban és ásvá­nyi anyagokban

Érzékeny emésztésű kutyák számára kifejlesztett gyógynövénykeverék. Ajánlott étrendváltáskor, utazások alkalmával, gyógyszeres kezeléseket, féreghajtást követően, valamint stresszes élethelyzetekben és az érzékeny pocak támogatására a mindennapokban.

Adagolás:

2 hónapos kúrában javasolt, szükség esetén folyamatosan is adható.

Ajánlott napi adag:

  • 1 g / 5 kg
  • 1 mérőkanál kb 3 g

Szükség szerint (étrendváltáskor, utazáskor) néhány napig és kúraszerűen is ajánlott  (2-3 hónapig) az emésztőrendszer támogatására.

Az ajánlott napi mennyiség csak általános ajánlás, az ideáis mennyiség egyedenként eltérő lehet, függ kedvenced étrendjétől, aktivitásától, életkorától.

Összetevők: vörös szilfa kéreg, orvosi ziliz, útifű maghéj, homoktövis, kapormag, édesgyökér

Analitikai összetevők: nyersfehérje 3%, nyersrost 6,5%, nyers olajok és zsírok 1,5%, nyershamu max. 10%, nedvességtartalom max. 10%

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13