Equimins Winter Leg Scrub Concentrate - Csüdsömör lemosó koncentrátum

Equimins Winter Leg Scrub Concentrate - Csüdsömör lemosó koncentrátum

Baktérium- és gombaellenes hatású láb lemosó koncentrátum folyadék. Használja ősztől tavaszig a sáros időszakban, hogy segítsen megvédeni a lovát a sár miatt kialakuló fertőzésektől, csüdsömörtől.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Csüdsömör láb lemosó tisztító folyadék koncentrált baktérium- és gombaellenes hatással.

Használja ősztől tavaszig a sáros időszakban, hogy segítsen megvédeni a lovát a sár miatt kialakuló fertőzésektől, csüdsömörtől. Már meglévő  csüdsömör fertőzés esetén használja a sömör felületének lemosására, majd krémezze be a Mud Block krémmel vagy Mud Block ápolóval.

Tartalma:

  • Microlat természetes baktériumölő
  • Cetrimide
  • Cocamidopropyl Betaine

Használati javaslat: A nap végén alkalmazza, amikor beviszi a lovát a mezőről (sáros körülmények közül). A termék nagy biztonsággal használható, nem tartalmaz veszélyes anyagokat. Általános lemosáshoz adjon két kupaknyit (20ml) 1 liter vízhez és szivaccsal mossa le a sarat, piszkot a lábakról. Ne öblítse le.

Csüdsömör esetén hígítás nélkül mossa le az érintett területet, ne öblítse le, hagyja megszáradni majd krémezze be a Mud Block Cream csüdsömör krémmel.

Tárolása: száraz, hűvös helyen 10-20 C közötti hőmérsékleten, fénytől védve. Gyerekektől távol tartandó. Használat után lezárandó.

Kiszerelés: 500ml (EH 123) és 1 liter (EH 124) flakonban.

Nyilvántartási szám: 1271/1/2019 NÉBIH ÁTI (500 ml) 1271/2/2019 NÉBIH ÁTI (1 liter)

Az 500 ml kb 25 alkalomra elegendő.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13