Equimins Probiotic Traveller - Koncentrált probiotikumos paszta lovaknak

12 950Ft
Betöltés alatt...
Az Equimins Probiotic Traveller egy összetett probiotikus mikrobás kultúra koncentrált paszta formájában a bélrendszer egyensúlyának megteremtéséhez lovaknál.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Összetett probiotikus mikrobás kultúra. Ez a nagymértékben koncentrált paszta gyors segítséget nyújt a bélrendszer egyensúlyának megteremtésében. Segít visszaállítani és optimalizálni az emésztési funkciókat stressz, emésztőszervi megbetegedések, egyéb emésztőrendszeri problémák esetén, és antibiotikumos kezelések után. Stabilizálja és egyensúlyban tartja a bélflórát, zökkenőmentessé teszi az étrendváltást. Támogatja a bélflóra baktériumokat, azok kielégítő működését, fokozza a tápanyag emészthetőségét, szabályozza a normális bélműködést, megelőzi a bélsárpangást, gyomor- és bélbántalmak esetén megelőzi, illetve megszünteti a hasmenést. Hasmenés esetén megköti a bélcsatornában lévő toxinokat, segítség az ásványi anyagok pótlásában és a felszívódás támogatásában.

Tartalmaz: fruktóz-oligoszacharidokat, mannóz-oligoszacharidokat és béta-glükánt, Lactobacillus acidophilust, Bifidobaktérium bifiduszt, Saccharomyces cerevisiae-t, citromsavat és gyümölcspektint.

Adagolási javaslat:

  • Csikók részére: 20 ml / nap 3 egymást követő napon át
  • Lovak részére: 30 ml/ nap 2 egymást követő napon át

60 ml probiotikum vizsgálati eredménye:

  • Saccharomyces cerivisae 6×10 9 CFU (6 milliárd)
  • Lactobacillus acidophilus 90 x 10 9 CFU (90 milliárd)
  • Bifidobaktérium bifidusz 30 x 10 9 CFU (30 milliárd)

Nem tartalmaz a Jockey Club és FEI által betiltott anyagokat.

Tárolása: száraz, hővös helyen 10-20 C közötti hőmérsékleten, fénytől védve.

Kiszerelés: 60 ml adagolófecskendőben

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13