Equimins Neem (Indiai akác) sampon lovaknak

Equimins Neem (Indiai akác) sampon lovaknak

7 300Ft
Betöltés alatt...
Equimins Neem (Indiai akác) sampon lovak számára. A "Neem fa" más néven "Indiai akácfa" kivonatát tartalmazó sampon. A Neem sampon alaposan tisztítja és revitalizálja kedvence szőrzetét, miközben hidratálja és védi a bőrét.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Használati javaslat: Nedvesítse be a szőrzetet, dörzsölje be a sampont, hagyja hatni pár percig, majd langyos vízzel alaposan öblítse le. Szembe ne kerüljön!

Tárolása: Száraz, hűvös helyen 10-20 C között, közvetlen fénytől védve. Használat után lezárandó.

Kiszerelés: 500 ml (EH 566) flakonban, 944/2/2017 NÉBIH ÁTI

Néhány tény a "Neem" hatásáról:

  1. A "Neem" gombaölő és antibakteriális hatóanyagai miatt hatékonyan kezeli a korpásodást és teszi  a bőrt egészségessé azáltal, hogy megszünteti a száraz bőrt.
  2. Vírusölő, antibakteriális, és fertőtlenítő hatású
  3. Antioxidánstartalma magas, védi a bőrt a környezeti károsító hatásoktól.
  4. A parazitológiai kutatásokkal foglalkozó Parasitiology Research magazinban 2012-ben publikált cikk szerint a "Neem" kivonat hatékonyságát természetes rovarölő hatásának köszönheti. Emellett hatékonyan szünteti meg a bőr viszkető érzését és az irritációt.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13