Equimins Fibre Digester - Rost emésztést elősegítő Saccharomyces Cerivisae élesztő por lovaknak

Equimins Fibre Digester

32 750Ft
Ingyenes kiszállítás
KosárbaBetöltés alatt...
Az Equimins Fibre Digester egy rost emésztést elősegítő Saccharomyces Cerivisae élesztő por lovaknak, amelynek célja, hogy stabilizálja az emésztőrendszert és javítsa a rost emésztését.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Minden ló, de különösen az emésztőrendszeri problémákban szenvedő és az idős lovak számára nagyon fontos a megfelelő rost fogyasztás és rost emésztés. Ennek legfőbb forrása a széna. Mivel a rost emésztése adja a testhőmérséklet fenntartásához szükséges energiát is, ezért kritikus fontosságú a megfelelő rost emésztés.

Az Equimins Fibre Digester (rost emésztést elősegítő élesztő) célja, hogy stabilizálja az emésztőrendszert és javítsa a rost emésztését. A Equimins Fibre Digester egy milliárd CFU (élő sejtek száma, colony forming units) / Saccharomyces cerevisiae élesztőt tartalmaz.

Ebben a termékben sokkal magasabb az aktív alkotórészek száma, mint más élesztőt tartalmazó termékekben, ezért nagyon gazdaságosan használható.

Adagolási utasítás:

  • Pónik: fél adagolókanál / nap (5 gramm)
  • Lovak: egy adagolókanál / nap (10 gramm) a táplálékhoz keverve.

Tárolása: száraz, hűvös helyen 10-20 C közötti hőmérsékleten, fénytől védve. Használat után lezárandó.

Nem tartalmaz a Jockey Club és FEI által betiltott anyagokat.

Kiszerelés: 1 kg, vödörben

Az 1 kg lovak számára 100 napi adag.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.