Equimins Dee-Tye & Drink Liquid lovaknak

Equimins Dee-Tye & Drink Liquid lovaknak

Equimins Dee-Tye & Drink Liqui, izomláz "Tying-up" szindróma elleni elektrolit oldat lovaknak. Ez a termék a komoly megterhelés utáni teljesítőképesség mielőbbi helyreállítását célzó oldat. A munka közben bekövetkezett folyadékveszteség és elektrolit háztartás helyreállítását támogató kiegészítő. Azon lovak számára javasolt, amelyek erős igénybevételnek vannak kitéve és fennáll esetükben a kiszáradás (dehidráció), az izomláz, “Tying-up” szindróma (Azoturia), vagy a bénulásos izomfestékvizelés (Rhabdomyolysis) veszélye. Elősegíti, hogy a lovak többet igyanak és a vizelet ürítésének enyhe fokozásával gyorsítja a tejsav kiürülését, valamint támogatja az egészséges izomműködést.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A "Tying-up" szindróma egyik lehetséges oka hogy a lovak nem isznak eleget. (pld. távlovaglás, hosszabb túrák esetén) és kiszáradnak. Ez a kiegészítő segít abban, hogy a lovak többet igyanak, így elkerülhetik az izmok megmerevedését, amely a teljesítményüket is csökkenti. A számos egyéb alkotórész is elősegíti az izmok működését.
Fontos természetes antioxidáns tartalma, nyomelemek, ásványi anyagok, sók, D-alpha Tocopherol acetate (amely az E-vitamin forrása), szelén, citromsav – mindez cseresznye ízesítésű oldatban.

Savós patairhagyulladás esetén kiegészítő kezelésre is javasolható.

Összetétel: Víz, szorbitol, citromsav, yucca kivonat, sárga gyömbérgyökér (kurkuma), cink, mangán, kálium, nátrium, glicin, E vitamin, szelén, réz, cseresznye ízesítő, xantángumi (természetes poliszacharid)

Adagolási javaslat: 30 ml / nap vagy kemény edzés vagy verseny után közvetlenül 50 ml-t a táplálékra öntve vagy ivóvízben feloldva.

Az 1 liter Dee-Tye & Drink Liquid 30 ml adagolással 33 adag.

Tárolása: száraz, hűvös helyen 10-20 C közötti hőmérsékleten, fénytől védve. Használat előtt felrázandó.

Gyermekektől távol tartandó.

Nem tartalmaz a Jockey Club és FEI által betiltott anyagokat.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13