Equimins Creatine Monohydrate - Kreatin Monohidrát lovaknak

Equimins Creatine Monohydrate - Kreatin Monohidrát lovaknak

28 800Ft-tól
Ingyenes kiszállítás
Equimins Creatine Monohydrate - Kreatin Monohidrát lovaknak. A Creatin (kreatin) természetes aminosav, amely segít a sovány izmok esetében az izomzat felépítésében és sok energiát biztosít. Hasznos a tejsav felhalmozódás (izomláz kialakulása) ellen is. A kreatin egyike azon táplálékkiegészítőknek, mely igazán látványosan, gyorsan és biztonságosan fejti ki hatását. Az egyik fő hatása a vázizomzat energiával történő jobb ellátása, ami lehetővé teszi a hosszabb és keményebb edzést. Az erő nő, a teljesítmény javul, az izmok teltebbek és nagyobbak lesznek. Ez a termék minden olyan ló számára előnyös, amely megerőltető munkát végez, versenyeken, bemutatókon vesz részt.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Equimins Creatine Monohydrate - Kreatin Monohidrát lovaknak

FONTOS, hogy a kreatint csak kúraszerűen szabad etetni 30 napos kúrában pontosan betartott adagolással. Az első 5 napban napi 20 grammot, majd utána napi 10 grammot. Csak munkában lévő lovaknak adja, etetését a reggeli élelemmel javasoljuk! 30 napos használat után legalább 30-40 nap szünetet kell tartani. Az izomtömeg látványos növekedését fogja észlelni.
Összetétel: 99,9% tiszta kreatin

Adagolási javaslat:

A reggeli takarmányba keverve 5 napon át napi 20 gramm (2 adagolókanál), majd naponta 10 gramm (1 adagolókanál) mennyiséget 25 napon át. A 30 napos használat után legalább 30-40 nap szünetet kell tartani.

Tárolása: száraz, hűvös helyen 10-20 C között, fénytől védve. Használat után lezárandó.

Nem tartalmaz a Jockey Club és FEI szabályai szerint tiltott anyagokat.

Kiszerelés: 1kg (EH 119), 2,5kg (EH 121) vödörben

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13