Easy-Life 25 Root Sticks

1 vélemény alapján

Easy-Life 25 Root Sticks

2 290Ft
Betöltés alatt...
Magas vastartalmú gyökérpálcák, melyek közvetlenül a növények gyökerét táplálják.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Ezek a botok a speciális előkezelésük miatt a vízzel való érintkezéskor sem esnek szét. A tápanyagok felszabadulása fokozatosan történik néhány hét alatt. A víz egyáltalán nem lesz zavaros, így az algák nem tudják kihasználni. A termék nagyon könnyen használható és további vízszennyezést nem okoz. 

Használja ezeket a gyökérpálcákat olyan növényekhez, amelyeknek erősen szüksége van a gyökér táplálására, mint például a Cryptocoryne, az Echinodorus vagy a Lotus. Ha a talajréteg nagyon vékony, vagy a növény gyökerei kicsik, akkor a rudak nagyon könnyen apró darabokra törhetőek. A gyökérpálcák ezért minden esetben használhatók.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


    Vendég (#256AA1)  -  2023. 08. 13. 11:48

    Életre keltek tőle a növények az echinodorus szép vörös leveleket hozz. A chriptocorine is élénk zöld, Jönnek az új levelek. Az Easy life Carboját is adagolom!

Utoljára módosítva: 2024.02.13