9 vélemény alapján

Chuckit! Ultra Ball - Az Elnyűhetetlen gumilabda kutyáknak

A Chuckit! Ultra Ball gumilabda könnyű, nem tömör és nagyszerűen pattog. Vízben is tökéletesen lehet vele játszani, nem süllyed el. A klasszikus teniszlabdával ellentétben nem koptatja a kutya fogait. Feltűnő színének köszönhetően nehezen lehet elveszíteni. A Chuckit! Ultra Ball az egyik legjobb kutyalabda amivel találkoztunk, speciális gumi anyagának köszönhetően szinte szétrághatatlan, hihetetlenül strapabíró! Több méretben kapható. Az 'S'-es méret esetében a feltüntetett ár 2 db labdára vonatkozik. Az 'M'-es méret esetében pedig 1 db labda, illetve 2 db-os szett is vásárolható.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Extra erős kutyalabda több méretben:

 • Az S-es (Small) Chuckit! Ultra Ball labda átmérője kb. 5 cm, kisebb a klasszikus teniszlabda méretnél.
 • Az M-es Chuckit! Ultra Ball klasszikus teniszlabda méretű, kb. 6 cm átmérőjű  és az alábbi  Chuckit eldobókhoz kompatibilis: 12M, 18M, 25M
 • Az L-es Chuckit! Ultra Ball átmérője kb. 7 cm.
 • Az XL-es Chuckit! Ultra Ball átmérője kb. 8,9 cm.
 • Az XXL-es Chuckit! Ultra Ball átmérője kb. 10,2 cm.

Chuckit! Ultra Ball pompás extrákkal bíró gumilabda: az erős, natúr-kaucsukból készült játéklabda magasra ugrál és úszik a víz felületén. A labdával úgy Önnek, mint kutyájának garantált a nagy játékélmény, aminek befejeztével a labda könnyedén ás gyorsan tisztítható. Két méretben kapható, s eszerint kicsi - közepes és nagy termetű kutyák számára alkalmas.

A kutyák mindenféle labdát szeretnek és nagy lelkesedéssel futnak érte, vasásznak utána. A sokoldalú Chuckit! Ultra Ball labda mellett pedig nem marad teljesítetlen kívánság. S ha pedig még távolabbi dobásokkal még nagyobb kihívások elé szeretné állítani kedvencét, trenírozva apportírozási tudását, használja a labdát a Chuckit! Launcher labdahajítókkal együtt! Ezek - amellett, hogy fantasztikus távoli dobásokat tesznek lehetővé -, megspórolják Önnek a fáradságos hajladozást is, s még kezei is tiszták maradnak. 

A nagy mozgásigényű kutyák különösen nagy örömüket találják ebben az izgalmas, változatos elfoglaltságban, s nagy lelkesedéssel vadásszák le újra és újra a labdát.

A Chuckit! Ultra Ball labda főbb jellemzői:

 • Sokoldalú gumilabda dobálós játékra, apportírozásra
 • Két méretben kapható: kicsi - közepes és nagy termetű kutyáknak
 • Natúr-kaucsukból: a labda nagyon strapabíró, úszik a vízen és extra magasra ugrik
 • Gyorsan tisztítható: játék után szeretné betenni a kézitáskába? Nem gond, mivel felülete könnyen szárazra törölhető
 • Kompatibilis a Chuckit!-Launcher labdahajítókkal a különösen távoli dobásokért
 • Színe: narancssárga/kék
 • Anyaga: natúr-kaucsuk (gumi)

Chuck it – More ways to play! (többféle út a játékhoz)

A dobójátékok forradalma: a Chuckit! interaktív játékok sokszínű választékával gondoskodik extra adag játékélményről kedvence számára! Kutyája keresheti, levadászhatja, futhat vele kedvére vagy hancúrozhat az izgató vízijátékokkal - ezekkel a kiváló minőségű és innovatív termékekkel garantáltan nincs esélye az unalomnak!

A Chuckit! Ultra Ball még magasabbra és távolabbra repül, ha a hozzá passzoló Chuckit! Ball Launcher labdahajító katapulttal együtt használja:

Megjegyzés: Mint bármely más termék esetében, az ezen játékkal való foglalatosság közben is figyeljen kutyájára! Rendszeresen vizsgálja meg a terméket és ha hibásnak vagy hiányosnak találja azt, cserélje le, mert csak így tudja biztonsággal elkerülni a kutya esetleges sérülését!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (9)


  Vendég (#299EAB)  -  2024. 03. 03. 07:40

  Tényleg nagyon kutyaálló. Az én kutyusomnak, eddig minden elpusztítása egy-maximum két napot vett igénybe, ez már több mint egy hete állja a sarat. Ragyogó termék!

  Vendég (#24CBFE)  -  2023. 07. 16. 06:22

  Szeretem. Ezt a labdát. Jól meglehet fogni és a kutyák is élvezik a játékot. Sajnos nálunk az idősebb kutya szétszedi, De még így is sokáig játszunk vele.

  Vendég (#11E747)  -  2021. 10. 14. 09:13

  Jack Russel terrierem van. Félve vásároltam meg a labdát, Mert eddig minden játékja maximum 1 órát él, Kb ennyi idő alatt szedte szét. Ehhez a labdához viszont sok reményt fűzök, Mert már 48 órája folyamatosan rágja és még csak a foga nyoma sem látszik! :)Imádja:)biztosan fogok még ettől a márkától vásárolni.

  Vendég (#C1CBA)  -  2020. 12. 29. 13:25

  Nagyon szuper a labda, mi nagy labdarágok vagyunk! Szétrághatatlan. Pedig az nálunk nagy szó! Csak ajánlani tudom!

  Brigi78  -  2019. 08. 20. 19:39

  Az egyik legjobb labda a piacon. Könnyű, eszméletlen jól pattog és a vízen is fennmarad, így szárazon és vízben is imádunk vele játszani. Nagyon jó, tartós anyaga van és messziről is jól látható élénk színe.

Utoljára módosítva: 2024.02.13