2 vélemény alapján

Chuckit! Breathe Right labda kutyáknak

A Chuckit Breathe Right Fetch Ball egy olyan erős szerkezetű labda, melynek célja, hogy megkönnyítse a légzést és a légáramlást a kutya tüdejében játék közben. Ennek a labdának köszönhetően a kutya 30-50%-kal hosszabb ideig játszhat, mivel a légzését nem gátolja a szájában hordozott labda. Tökéletesen illeszkedik a ChuckIt! labda hajítókba. Három méretben kapható, az S-es méretben 2 db labdára értendő a feltüntetett ár.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Kutyajáték.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (2)


    Vendég (#2B08B5)  -  2024. 05. 03. 06:11

    Megfelelő méret, idős vizsla kutyusom szereti, tud lélegezni, ha a szájában van, az 5 cm-es méret jobb, mint a korábban vásárolt 6 cm-es, ez kényemesebben elfér a szájában. Szereti rágicsálni, de nem rágja szét. Szuper termék.

    ApacsGazda  -  2023. 11. 23. 06:09

    Ahogy már leírtam, remek választás a Chuckit labda. Ez a típus könnyen tisztítható (nem hátrány)és szívesen hozza-viszi. Egyetlen hátulütője tulajdonképpen az erénye is, könnyű, ezért a sportdobóval bármin is át lehet dobni. Úgyhogy, ha először próbálod, kisebbet dobj, mérd be, hogy milyen hajítótávolságod van, nehogy meglepődj.;)Tapasztalat, hogy a kisebb kutyák is nagyon odavannak érte, plusz szinte hangtalan, tehát otthoni játékra is megfelelő.

Utoljára módosítva: 2024.02.13