Chipsi Carefresh Pure White konfetti alom kisállatoknak fehér színben

2 vélemény alapján

Chipsi Carefresh Pure White konfetti alom kisállatoknak

A Chipsi Carefresh Pure White egy fehér színű, puha, kényelmes konfetti jellegű alom, kisemlősök, rágcsálók részére. 3x nagyobb felszívóképességgel bír, mint a hagyományos forgácsok. A Chipsi Carefresh biztosítja, hogy a ketrec hosszabb ideig száraz, szagtalan és higiénikus maradjon. Tökéletes védelmet és kényelmet nyújthat kedvence számára. Az egyedi bolyhok fészekrakó és beásó építőanyagként szolgálnak, hogy szőrös kis kedvencének meleg helyet nyújtson. A Chipsi Carefresh 100%-ban természetes, biológiailag lebomló és hozzájárul az általános jóllétéhez.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Származási hely: EU

Száraz helyen tárolandó!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (2)


    Vendég (#80B60)  -  2022. 08. 21. 17:38

    Nagyon szeretem, törpehörcsögnek alomnak szoktam rendelni. Próbáltam már lent és kendert is, de nekem ez vált be. Remélem, hogy nagyon sokáig kapható lesz a nagy kiszerelés.

    Vendég (#18D9E7)  -  2022. 07. 18. 19:08

    Kényszerűségből váltottam forgácsról papíralomra, tibeti csíkosmókusom hólyaggyulladása miatt. Nem bántam meg, maradtam is ennél: a papíralom jóvoltából nincs pisiszag, nem poros, nem allergizál, imádja belefúrni magát, puha, nincs tőle olyan szemét, mint a forgácstól. Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek rágcsálója van.