5 vélemény alapján

CD Lamb & Rice

21 790Ft-tól
Ingyenes kiszállítás

CD Lamb & Rice érzékeny emésztőrendszerű, közepes és nagy testméretű kutyáknak készült eledel. Teljesíti a legszigorúbb minőségi követelményeket, mind a magas tápanyag tartalom, mind pedig dietétikai szempontok terén. Nagyon jól emészthető, alacsony allergén kockázattal. Megfelel az összes felnőtt kutya fajtának beleértve a vemhes és szoptatós nőstényeket is. A magas bárányhús tartalom biztosítja az optimális aminosav és fehérje tartalmat. A rizs, mint glicin forrás biztosítja az eledel jobb emészthetőségét. A telítetlen zsírsavak Omega 3 és Omega 6 kiegyensúlyozott arányban vannak benne. Tápanyag összetételének köszönhetően védi a bélflórát és támogatja az immunrendszert, ezáltal az eledel rendkívül alkalmas elsősorban allergiás, legyengült és lábadozó kutyák számára is.

AKTUÁLIS PROMÓCIÓ:

1 kg-os kis zsák ajándkba a CD tápokhoz

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Napi etetési mennyiség és költség

CD Lamb & Rice

 
${a[h.data]}
${a[h.data]}

Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A CD Lamb & Rice kutyatápban megtalálható makró és mikorelemek teljesen fedik a szükségleteket a közepes és nagy testméretű felnőtt kutyák számára.

A vitaminok kiegyensúlyozottan vannak jelen, a magasabb C vitamin aránya segíti termelni a bioszintézis kollagént, és ezzel biztosítja a jobb regenerációt a csontok és porcszöveteknek, egyben a C-vitamin hozzájárul az ellenálló képesség növeléséhez, arányban az immunrendszerben tartalmazott probiotikumokkal, melyek pozitívan alakítják a bél mikroflórát. Hozzájárulnak a magasabb kihasználáshoz az összes szükséges tápanyaggal és formálja az ellenállást feszültség ellen és terhelés ellen. Az immunrerősítő tartalom blokkolja a nem kívánatos vírusok (parvovírus, rota és corona vírus) szaporodását.

Tápanyag összetételének köszönhetően védi a bélflórát és támogatja az immunrendszert, ezáltal az eledel rendkívül alkalmas elsősorban allergiás, legyengült és lábadozó kutyák számára.

Összetevők: gabonafélék (rizs, kukorica*), hús és állati eredetű termékek 30% (szárított bárányhús, baromfi máj), növényi eredetű melléktermékek (kukorica glutén*, répa, búzcsíra), zsírok és olajok (baromfi zsír, napraforgó olaj), élesztő, yucca, pro biotikumok, ásványi anyagok és vitaminok

*A kukoricában nincs glutén! A prolamin fehérjecsalád tagjai valóban megtalálhatóak a kukoricában, de nincs benne se glutén, se külön gliadin vagy glutetin. A kukorica glutén elnevezés megtévesztő, eredetileg az állati takarmányozásra szánt kukorica fehérjekeveréket hívják úgy, hogy KUKORICA GLUTÉN.

Továbbá tartalmazz antioxidánsokat, tartósítószereket, aromát növényi (rozmaring olaj) és állati (kacsamáj olaj) eredettel.

Vitaminok: vitamin E (alfatokoferol). 141 mg/kg, vitamin A (EU 672) 16.000 m.j/kg, vitamin D3 (EU 671) 1.600 m.j/kg, Fe (vas-szulfát monohidrát E1) 190 mg/kg, I (kálium-jodid E2) 0,9 mg/kg, Co (kobalt-szulfát heptahidrát E3) 0,6 mg/kg, Cu (réz-szulfát pentahidrát E4) 15 mg/kg, Mn (mangán-oxid E5) 70 mg/kg, Zn (cink-oxid E6) 140 mg/kg, Se (szelén-szulfát E8) 0,3 mg/kg.

Etetés: Az eledelt adagoljuk száraz állapotban, esetleg felöntve langyosvízzel, vagy langyos erőlevessel. Leöntést követően 10 perc után a napi adagolni, miután a szemcsék megszívták magukat. Mindig biztosítsunk megfelelő mennyiségű friss vizet kedvencünknek!

Tárolás: Tárold száraz, hideg (18 °C-ig) és szellőző helyen.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (5)


  szaniko  -  2024. 02. 27. 12:15

  Azért váltottunk erre a tápra, mert amit eddig evett a kutya azt nem tudtuk beszerezni és kerestünk hasonló összetételű tápot. Meglepődtem mert váltásnál nem volt hasmenés stb.. Jó nagy szemű táp. Amit kénytelen megrágni a kutya. Kevesebb és kisebb mennyiségű a széklete, ami arra utal, hogy több mindent meg tud emészteni ebből, mint a régi tápból. Ez már a 2. Zsák, Amit megkeztünk. Úgy látom maradunk ennél.

  Vendég (#293023)  -  2024. 02. 05. 14:59

  Most vásároltam 3. Alkalommal ezt a fajta tápot, Liza szereti! Ami nekem tetszik, hogy a zsák visszazárható! Nekem kicsit nagy a zsák (158cm magas)az aljáról alig tudom kiszedni a tápot!

  Vendég (#27A153)  -  2023. 12. 17. 17:16

  Az első zsákon (15kg)vagyunk túl! Ami különösen tetszik, hogy nem büdös, kissé olajos? Hatású, és a zipzáros megoldás zseniális! Lizának is ízlik!(Ő a fogyasztó)

  Vendég (#27D7DD)  -  2023. 11. 25. 08:38

  Tápváltál nálunk (probléma miatt, talp rágás, nyalogatás miatt)erről még korai lenne nyilatkozom! Ami viszont tetszik az a táp illata, állaga, csomagolás (frissesség 5 csillag)

  Vendég (#2690D4)  -  2023. 10. 10. 09:21

  Több éve csak ezt vásároljuk az érzékeny gyomrú kutyánknak (6,5 éves bearded collie), még mindig szívesen fogyasztja. A táp elég nagy szemű ahhoz, hogy rágásra késztesse és ne nyelje le egészben, külön kiemelném, hogy a 15 kg-s táp, mely kb 70-75 nap alatt fogy el, végig jó minőségű, a zsák alján lévő szemek is egészben vannak, frissek. A zsákon lévő visszazáró cipzár zseniális! Maximálisan elégedettek vagyunk vele!

Utoljára módosítva: 2024.02.13