CD Lamb & Rice

13 190Ft
Ingyenes kiszállítás
KosárbaBetöltés alatt...
CD Lamb & Rice érzékeny emésztőrendszerű, közepes és nagy testméretű kutyáknak készült eledel. Teljesíti a legszigorúbb minőségi követelményeket, mind a magas tápanyag tartalom, mind pedig dietétikai szempontok terén. Nagyon jól emészthető, alacsony allergén kockázattal. Megfelel az összes felnőtt kutya fajtának beleértve a vemhes és szoptatós nőstényeket is. A magas bárányhús tartalom biztosítja az optimális aminosav és fehérje tartalmat. A rizs, mint glicin forrás biztosítja az eledel jobb emészthetőségét. A telítetlen zsírsavak Omega 3 és Omega 6 kiegyensúlyozott arányban vannak benne. Tápanyag összetételének köszönhetően védi a bélflórát és támogatja az immunrendszert, ezáltal az eledel rendkívül alkalmas elsősorban allergiás, legyengült és lábadozó kutyák számára is.

Termékvariánsok betöltése...

Napi etetési mennyiség és költség

CD Lamb & Rice

 
${a[h.data]}
${a[h.data]}

Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

A CD Lamb & Rice kutyatápban megtalálható makró és mikorelemek teljesen fedik a szükségleteket a közepes és nagy testméretű felnőtt kutyák számára.

A vitaminok kiegyensúlyozottan vannak jelen, a magasabb C vitamin aránya segíti termelni a bioszintézis kollagént, és ezzel biztosítja a jobb regenerációt a csontok és porcszöveteknek, egyben a C-vitamin hozzájárul az ellenálló képesség növeléséhez, arányban az immunrendszerben tartalmazott probiotikumokkal, melyek pozitívan alakítják a bél mikroflórát. Hozzájárulnak a magasabb kihasználáshoz az összes szükséges tápanyaggal és formálja az ellenállást feszültség ellen és terhelés ellen. Az immunrerősítő tartalom blokkolja a nem kívánatos vírusok (parvovírus, rota és corona vírus) szaporodását.

Tápanyag összetételének köszönhetően védi a bélflórát és támogatja az immunrendszert, ezáltal az eledel rendkívül alkalmas elsősorban allergiás, legyengült és lábadozó kutyák számára.

Összetevők: gabonafélék (rizs, kukorica*), hús és állati eredetű termékek 30% (szárított bárányhús, baromfi máj), növényi eredetű melléktermékek (kukorica glutén*, répa, búzcsíra), zsírok és olajok (baromfi zsír, napraforgó olaj), élesztő, yucca, pro biotikumok, ásványi anyagok és vitaminok

*A kukoricában nincs glutén! A prolamin fehérjecsalád tagjai valóban megtalálhatóak a kukoricában, de nincs benne se glutén, se külön gliadin vagy glutetin. A kukorica glutén elnevezés megtévesztő, eredetileg az állati takarmányozásra szánt kukorica fehérjekeveréket hívják úgy, hogy KUKORICA GLUTÉN.

Továbbá tartalmazz antioxidánsokat, tartósítószereket, aromát növényi (rozmaring olaj) és állati (kacsamáj olaj) eredettel.

Vitaminok: vitamin E (alfatokoferol). 141 mg/kg, vitamin A (EU 672) 16.000 m.j/kg, vitamin D3 (EU 671) 1.600 m.j/kg, Fe (vas-szulfát monohidrát E1) 190 mg/kg, I (kálium-jodid E2) 0,9 mg/kg, Co (kobalt-szulfát heptahidrát E3) 0,6 mg/kg, Cu (réz-szulfát pentahidrát E4) 15 mg/kg, Mn (mangán-oxid E5) 70 mg/kg, Zn (cink-oxid E6) 140 mg/kg, Se (szelén-szulfát E8) 0,3 mg/kg.

Etetés: Az eledelt adagoljuk száraz állapotban, esetleg felöntve langyosvízzel, vagy langyos erőlevessel. Leöntést követően 10 perc után a napi adagolni, miután a szemcsék megszívták magukat. Mindig biztosítsunk megfelelő mennyiségű friss vizet kedvencünknek!

Tárolás: Tárold száraz, hideg (18 °C-ig) és szellőző helyen.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.