CD Adult Normal táp nagy szemcsemérettel

A CD Adult Normal kutyatáp összetételének alapját a sertés-, marha- és baromfihús, valamint a rizs képezik. Nem tartalmaz szóját és búzát. A rendkívül jó emészthetőség és a magas beltartalom nagyon kedvező árral párosul. A fehérje- és zsírarány (23/10) igazodik a kis aktivitású (“otthonülő”) kutyák igényeihez. A táp a telítetlen zsírsavakat (Omega 3 és 6) ideális arányban tartalmazza. Szemcsemérete kb. 1.5 cm.

AKTUÁLIS PROMÓCIÓ:

1 kg-os kis zsák ajándkba a CD tápokhoz

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Napi etetési mennyiség és költség

CD Adult Normal táp nagy szemcsemérettel

 
${a[h.data]}
${a[h.data]}

Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A tápot ízvilága miatt a legtöbb kutya szívesen fogyasztja, ehhez hozzájárul a szemek nagysága és formája is.

A táp makro- és mikroelemtartalma teljes mértékben lefedi egy átlagos kutya igényeit. A táp alakja és mérete megfelel a kutyák táplálkozási igényeinek.

A magas C-vitamin tartalom rendkívül jól támogatja a kollagénszintézist, ezzel biztosítja a csontok és porcok regenerációját, így megelőzhető az idősebb kutyáknál gyakori foghullás, valamint nő a fertőzésekkel szembeni ellenállóképesség.

A probiotikumok kellőképpen támogatják az immunrendszert és segítenek a bélrendszer mikroflórájának szabályozásában, ezzel hozzájárulva a jó emésztéshez és tápanyag felvételhez, ellenállóvá teszi a kutyákat a stresszel szemben.

Összetétel: Rizs, kukorica, hús (szárított sertés, marha, baromfi), növényi eredetű kiegészítők (kukoricaglutén, répa), zsírok és olajok (baromfizsír), élesztő, yucca, probiotikumok, ásványi anyagok és vitaminok. Tartalmaz továbbá antioxidánsokat, tartósítószereket, aromát és színezékeket.

Analitikus összetevők:

  • Protein 23.0%
  • Zsír 10.0%
  • Hamu 7.5%
  • Rostanyag 3.1%

Etetés: A tápot adagolhatjuk száraz állapotban vagy langyos vízzel felöntve, esetleg langyos erőlevessel. Nedves etetés esetén hagyjuk a felöntött tápot 10 percig állni, míg felszívja a folyadékot. Biztosítsunk kedvencünknek elegendő ivóvizet is!

Tárolás: Tárold száraz, hideg (18°C-ig) és szellőző helyen.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13