bunnyNature FreshGrass Hay with Apple

bunnyNature FreshGrass Hay with Apple

2 190Ft
Betöltés alatt...

Friss széna almával. Vegyes táplálék nyulaknak és rágcsálóknak.

A széna alapvető táplálék sok állat számára. A széna jelentős részét teszi ki a étrendnek ezért nagyon fontos a minősége. A bunny FrissFű széna, biztosítja a legmagasabb minőséget és a maximális változatosságot.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

bunnyNature széna mező

bunnyNature réti szénák bemutatása

A bunnyNature sok-sok terméke közül talán a réti szénájuk az, amelyre a legbüszkébbek 💚🌱

A változatos, évelő fűfélékből álló mezőkön termő növényeknek köszönhetően rengeteg növény található egy-egy csomagban.♾ Gondosan, beltéren szárítják, hogy színét és minőségét, roppanósságát megőrizzék.👌🏻

A bunny elvárásai igen magasak☝🏻, ennek köszönhetően biztosíthatják, hogy a széna rostban gazdag, ropogós és ami az egyik legfontosabb, hogy PORMENTES!💨🚫

bunnyNature réti szénák

Tudtátok, hogy legtöbbször extra fogkoptatásra nincsen szükség, ha megfelelő a széna nyersrost tartalma és elég változatos a szálméret?

A megfelelő minőségű széna nem csak az emésztőrendszernek tesz jót, hanem biztosítja a természetesebb környezetet, ha belebújhatnak, fetrenghetnek benne. Akik nagyobb karámban vagy szabadon tartják kiskedvenceiket, akár egy otthoni rétecskét is kialakíthatnak egy magasabb dobozból. A talajról evés egyébként is természetesebb. Sose tegyétek túl magasra a szénatartót.

Mindig biztosítsatok megfelelő mennyiségű, friss, pormentes, penésztelen, zöld, ropogós, hosszúszálú szénát.🤗🌿

Figyelem!😱 Egyre több a furcsa tartalom a bunnyNature szénákban!🙈🤣

nyuszi

Részletes termékinformációk

Termékjellemzők:

  • Természetes növényi változatosság
  • Gondos beltéri szárítás
  • Rost gazdag, ropogós és pormentes
  • Származás, minőség és feldolgozás

A növények változatossága, feldolgozásuk és rost szerkezetük, kiemelt fontosságú összetevői a prémium szénának. Magas elvárásainkkal biztosítjuk termékünk állandó minőségét. A növények változatosságával biztosítjuk, hogy a széna, a lehető legfinomabb és legtáplálóbb legyen. Ennek megőrzése érdekében a feldolgozás során csak olyan szénát használunk fel, melyet beltéren gondosan szárítottak. Így elkerülhetők a veszélyes környezeti tényezók és a széna természetes marad, mintha egyenes a mezőn szedték volna, minden vitamin tartalmával együtt.

Mivel a szénának rostban gazdagnak ropogósnak és pormentesnek kellene lennie, csak az ilyen minőségi széna kerül a zsákjainkba. Ez azért van így, mert a ropogós szárak, és az optimális nyersrost tartalom, szükséges a megfelelő fogkopáshoz és az egészséges, emésztő rendszerhez. A por egyszerűen nem való a szénás zsákba, mert irritálhatja az állatok légzőszerveit és szemét.

Mi különösen jó minőségű szénát biztosítunk, így az állatok jól érzik magukat.

Összetevők: timothy széna, rétes kecske, rozs fű, vörös csenkesz, kék fű, hajlított fű, taréjos taracbúza, kúszó vörös csenkány, német rozsfű, pitypang, ezüst gyom, tyúkhúr, egérfarkfű, lándzsás útifű, fehér lóhere, vörös lóhere, hármáskaréj, alma 10%

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13