1 vélemény alapján

Beaphar Sensitive könnyfolteltávolító kutyáknak és macskáknak

2 990Ft
Betöltés alatt...
A Beaphar szenzitív könnyfolttisztító kutyáknak és macskáknak egy különös gonddal fejlesztett kíméletes ápolószer. Segítségével elkerülhetőek illetve eltávolíthatóak a szemkörnyék érzékeny területeinek elszíneződött, megkeményedett szőrcsomói.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Beaphar szenzitív könnyfolt-tisztító kutyáknak és macskáknak különös gonddal fejlesztett, kíméletes ápolószere. Segítségével elkerülhetők, illetve eltávolíthatók a szemkörnyék érzékeny területeinek elszíneződött, megkeményedett szőrcsomói. Ez egy nagyon kíméletes szer, nem irritál, így alkalmas nagyon érzékeny állatok kezelésére is. MSM tartalma (metil-szulfonil-metán) erősíti a bőr ellenálló képességét és segít fenntartani annak természetes egyensúlyát. Az MSM egy kénforrás, amely sok takarmányban megtalálható, pl. tejtermékekben, gyümölcsökben és zöldségekben. Hozzájárul a bőr regenerációjához és erősíti az ellenálló-képességét.

Alkalmazás: Törölje át a szem környékét a termékkel átitatott vattával vagy ruhával. Ügyeljen rá, hogy ne kerüljön az állat szemébe, hallójáratába vagy szájába.

Tartalom: 50 ml

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


Utoljára módosítva: 2024.02.13