Beaphar Lactol Kitty Milk - Tejpótló kölyökcicáknak taurinnal

Beaphar Lactol Kitty Milk - Tejpótló kölyökcicáknak taurinnal

5 990Ft
Betöltés alatt...

A Beaphar Lactol Kitty Milk tejpótló tejpor taurinnal egy szuperprémium minőségű, alacsony hőfokon, kíméletes eljárással készült DHA-val. taurinnal és ásványi anyagokkal dúsított tejpótló tápszer kismacskáknak a születéstől az elválasztásig, ajánlott testmérettől függetlenül minden fajtának.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Beaphar Kitty Milk teljesértékű tejpótló táplálék kismacskáknak számára. Felhasználható a kismacskák táplálására születésüktől 35 napos korukig(kiegészítésként tovább is adható!), mint teljesértékű táplálék. A vemhesség és a szoptatási időszak alatt az anyamacskák táplálékának kiegészítésre is alkalmas. A tehéntej nem tartalmazza az újszülött kismacskák számára szükséges fehérjéket és olajokat. A Kitty Milk a szükséges olajok, vitaminok és ásványi anyagok helyes arányát biztosítja kedvencei számára.

Etetése:

1 adag tejporhoz (csapott mérőkanál) adjon 3,5 adag kb. 80C fokos vizet, majd keverje azt csomómentesre. Töltse cumisüvegbe, majd hűtse vissza kézmelegre, ekkor már etethető.

A bekevert Beaphar Kitty Milk tejet hűtőben 24 óráig tárolhatja. A fel nem használt de nem hűtőben tárolt tejet ne etesse fel kedvencével.

Más tejporokkal szemben – a pontos adagolás betartása mellett – az anyatej szoptatásakor is elfogadják azt a kismacskák. Így nagyobb alomszámnál a Beaphar Kitty Milk tejpótlóval az anyatej melletti ráetetés is lehetséges.

Kapható kiszerelés: 250 g

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13