Beaphar Ear Cleaner fültisztító csepp

2 890Ft
Betöltés alatt...

A Beaphar fültisztító folyadék segít eltávolítani a kutyák és macskák külső hallójáratában felhalmozódott fülzsírt és egyéb szennyeződéseket. Nyugtató hatású mentolt és enyhe antiszeptikumokat tartamaz, valamint MSM-et az érzékeny szövetek megerősítésére. Puha pipettarész a kényelmes használaért. Alkoholmentes, így nem szárítja ki a fület. Allergén anyagoktól mentes ezzel elkerülhető, hogy kedvence kezelés után vakarni kezdje a fülét. Speciális bőrápoló, bőrnyugtató hatású.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Beaphar Ear Cleaner Fültisztító csepp minőségi összetevőkből készült.

Alkoholt nem tartalmazó, kíméletesen ható ápolószer, mely nem irritálja a fület. MSM tartalma (methyl sulphonyl methane) a hallójárat finom bőrének speciális ápolását szolgálja. Az MSM természetes kénforrás, melynek rendszeres használatával elősegíthető az allergiás reakciók enyhítése, támogatja a gyógyulási folyamatokat és javítja a közérzetet.

A tartály végén található gumis pipettarészt telítse az oldattal, majd a fül méretétől függően cseppentsen 6-8 cseppet az állat fülkébe. A fültő masszírozásával oszlassa el a folyadékot. 1-2 perc elteltével tiszta gézlappal vagy vattával törölje ki a külső hallójáratból a feloldott szennyeződéseket. Ne nyúljon a hallójárat mélyére, csak a külső részt tisztítsa. Szükség esetén az eljárást meg lehet ismételni.

Összetevők: Aqua, glycerin, polysorbate 80, myrtrimonium bromide, menthol, dimethyl sulfone, chlorhexidine digluconate

Kiszerelés: 50 ml

MINDIG OLVASSA EL A TERMÉK CSOMAGOLÁSÁN LÁTHATÓ LEÍRÁST HASZNÁLAT ELŐTT!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13