Barf Love vadlazac bőr rágóka kutyáknak

1 890Ft
Fenntartható halászattal, vadon fogott, adalékanyagmentes, fehérjében és Omega-3 zsírsavakban gazdag, ízletes és egészséges halbőr rágóka kutyád számára.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Ez az ínycsiklandozó és egészséges lazacbőr az Északi-tengerből vadon és fenntartható halászattal fogott lazactól származik, melynek természetvédelmi státusza nem fenyegetett, populációja stabil és összhangban van a halászati előírásokkal, így biztosítunk afelől, hogy termékünk nem veszélyezteti a helyi lazac populációt. A lazacbőrt az emberi fogyasztásra fogott lazac felesleges részeként kezelik, kedvenceink viszont előszeretettel fogyasztják! Kevés olyan rágóka létezik kutyák számára, mely olyan egészséges, mint a halbőr. Magas a könnyen emészthető, jó minőségű fehérjetartalma és az Omega-3 zsírsavak hozzájárulnak a szív, a szem, az agy, a bőr és az ízületek egészségének javításához. 

Összetétel: 100% vadon és fenntartható módon fogott lazacbőr, hússal

Analitikai összetevők: fehérje 77%, nyers hamu : 12%, nyerszsír : 16,8%, nedvesség: 6,2%, nyersrost : 0,7%

Minden testméretű kutyának ajánlott.

Biztosíts mellé mindig elegendő, friss vizet. Tárold napfénytől védve, száraz helyen!

A termék csomagolása 100% komposztálható papírból készül!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13