Agui Furry Donut szőrös kerek fekhely kutyáknak - Burgundi

Agui Furry Donut szőrös kerek fekhely kutyáknak - Burgundi

9 615Ft
Betöltés alatt...
Az Agui Furry Donut kör alakú kutyaágy nem csak tökéletes kényelmet, de egészséges fekvést is biztosít kedvencednek. Az ágy töltete ortopéd habból, újrahasznosított alapanyagból készül. Puha, selymes műszőr borítja a belsejét, külseje pedig strapabíró, mégis puha és kényelmes alapanyagból készült. Divatos bőr címke díszíti az elejét. Az ágy huzata mosható, alja csúszásgátló tappancsokkal van ellátva.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Az Agui kutyaágyakat egy portugál tervező csapat álmodta meg és keltette életre. A teljes kollekció elsősorban a kutyák kényelmét és a termékek hosszútávú felhasználását tűzte ki célul, mindezt magas minőségben mégis elérhető áron valósítva meg. Az Agui kutyaágyak egy életre szólnak és minden lakásba illeszkednek, legyen az modern vagy klasszikus berendezésű.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13