3 vélemény alapján

Trixie tapancsmintás sípoló gumilabda

Természetes gumibók készült labda tappancs motívumokkal. Nyomásra, rágásra sípoló hangot ad ki, így fenntartja a kutya érdeklődését. A termék véletlenszerű színben kerül kiküldésre.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Kutyajáték.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (3)


    Vendég (#1FEE8)  -  2018. 12. 04. 12:48

    Egyszerűen a legjobb! Sokféle labdájuk volt/van a kutyáimnak, de sok éve ez az abszolút jedvenc, meg vannak őrülve érte :) Nem a szokásos éles sípoló hangja van, hanem kellemes, röfögős. Más kutyák is el akarják mindig lopni az enyémektől, minden kutya azonnal rákattan. Remekül pattog, nagyon jó, erős, tartós, de puha anyaga van. Mindenhova visszük magunkkal, így én már többet elvesztettem (pl folyóba vagy szakadékba dobtam véletlen), ezért időnként újrarendelek néhányat, hogy mindig legyen itthon ebből a számunkra nélkülözhetelen lasztiból. Remélem sosem szűnik meg a gyártása :)

Utoljára módosítva: 2024.02.13