3 értékelés alapján

Trixie tapancsmintás sípoló gumilabda

Természetes gumibók készült labda tappancs motívumokkal. Nyomásra, rágásra sípoló hangot ad ki, így fenntartja a kutya érdeklődését. A termék véletlenszerű színekben érkezik, színválasztással kapcsolatos információkért lásd a részletes termékleírást.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Fontos tájékoztatás a termékkel kapcsolatban!

A labda több színben is megvásárolható.

A rendelésed leadáskor kérjük, írd meg, hogy milyen színben szeretnéd megvásárolni a terméket. A lehetőségeket illetően lásd a képeket. Erre a rendelésed véglegesítésekor van mód a megjegyzés rovatban. Habár garantálni nem tudjuk, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy az általad megjelölt terméket küldhessük. Amennyiben mégse tudjuk a kért terméket küldeni, igyekszünk felvenni veled a kapcsolatot és tájékoztatni a lehetséges alternatívákról.


Értékelések (3)

    Vendég (#1FEE8)  -  2018. 12. 04. 12:48

    Egyszerűen a legjobb! Sokféle labdájuk volt/van a kutyáimnak, de sok éve ez az abszolút jedvenc, meg vannak őrülve érte :) Nem a szokásos éles sípoló hangja van, hanem kellemes, röfögős. Más kutyák is el akarják mindig lopni az enyémektől, minden kutya azonnal rákattan. Remekül pattog, nagyon jó, erős, tartós, de puha anyaga van. Mindenhova visszük magunkkal, így én már többet elvesztettem (pl folyóba vagy szakadékba dobtam véletlen), ezért időnként újrarendelek néhányat, hogy mindig legyen itthon ebből a számunkra nélkülözhetelen lasztiból. Remélem sosem szűnik meg a gyártása :)

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.