Pro-Vet All-in-One antiallergén sampon és balzsam bolhák, tetvek és atkák ellen

6 090Ft
Betöltés alatt...
A Pro-Vet All-in-One sampon-balzsam fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő és sebgyógyító tulajdonságokkal rendelkezik. Megszünteti a kellemetlen szagokat és megkönnyíti a hosszú szőr fésülését. Elmélyíti a természetes szőrszínt és megakadályozza a világos szőrtónus sárgulását. Az állat bundájának hosszan tartó ragyogást és selymességet kölcsönöz. Gazdaságos a használata, jól habzik, könnyen leöblíthető, a levendula és boróka könnyed, kellemes illatát hagyva maga után.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

100% Vegán.

Összetételében 99,4%-ban természetes összetevőkre és az organikus eredet aktív összetevőire alapoz. 6.5-ös Ph érték – a bunda természetes pH értékének megtartása érdekében.

Összetétel: nagyon mérsékelt nem ionos és anionos felületaktív anyagok, kókuszolaj származékok, levendula illóolaj, rizsprotein, szappanbogyó kivonat, aktív szén, tengeri só és vörösboróka fa olaj (Juniperus oxycedrus). Linalolt tartalmaz.

Felhasználás: Nedvesítse be kutyája szőrét langyos vízzel, tegyen egy kevés sampont a nedves területre és jól masszírozza be. Hagyja fent 5 percig, majd öblítse le alaposan. Ezt ismételje 2-3 hetente. A paraziták elleni nagyobb hatás érdekében a heti fürdetés ajánlott. Intenzívebb használat nem okoz negatív hatást. Ajánlott felhasználás: 1 ml / 1 kg testsúly szerint.

Tárolás: Szobahőmérsékleten

Biztonsági előírás: Gyerekektől távol tartandó. Csakis külső használatra. Kizárólag állatok számára. Szembe ne kerüljön.

Nettó tömeg: 500ml

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13