Zooro - Mosható és ujjra húzható, ezüstionos fogtisztító kutyáknak, ajándék fogmosó porral

3 990Ft
A Zooro mosható, ezüstionos fogtisztítója hatékonyan tisztítja a kutyák fogait, ínyét és nyelvét egyaránt. Az antibakteriális ezüstionos technológiának köszönhetően megköti a baktériumokat és megszabadítja a fogakat a lerakódásoktól, lepedékektől, melynek eredményét tovább fokozza az ajándék 2 g-os 100% természetes fogmosó por.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Milyen összetevőket tartalmaz ez a forradalmian új, 100%-ban természetes fogmosó por?

  • Barna alga: segítség a plakkok eltávolításában, valamint a szájüreg káros baktériumainak visszaszorításában. Két-három hétig tartó rendszeres alkalmazása során a már lerakódott fogkő is oldódni kezd. 
  • Bio vörösáfonya: antioxidáns tartalma igen magas, enyhe gyulladáscsökkentő hatású, így segít a szájüreg gyulladásának megszüntetésében.
  • Zöld agyag: Elősegíti a csontképződést, erősíti a fogakat és tisztítja azokat a dörzsölés hatására.
  • Propolisz: gyulladásgátló és fájdalomcsillapító hatása is ismert, előszeretettel alkalmazzák humán.
  • Petrezselyem: üde leheletet biztosít, mely már pár használat után érezhető.

A 100%-ban természetes Zooro fogmosó por vegyszermentes, adalékanyagmentes és nem tartalmaz egyéb összetevőket, kizárólag a fent felsoroltakat. Lemosni nem szükséges, le is nyelheti a kutya!

Így használd az ujjra húzható fogkefét

Húzd a fogkefét a mutatóujjadra, majd a tetejét nedvesítsd be vízzel. Enyhén, körkörös mozdulatokkal mindegyik fog mindkét oldalát alaposan dörzsöld át. Óvatosan a nyelvét és az ínyeket is meg lehet tisztítani az eszközzel. Minden használat után forró vízben mosd ki. Hatékonyabb eredmény elérése érdekében használd a Zooro 100% természetes fogmosó porával kombinálva. Sterilizálása kifőzéssel, vagy gőzsterilizálással is lehetséges.

Praktikák a fogkefe használatához

  • ha a fogkefe elszakadt vagy az anyag már nagyon elsárgult, szerezz be újat
  • gyakori használat esetén 4-5 hét után cseréld ki
  • ne hagyd, hogy kedvenced lenyelje a fogkefét
  • első használat előtt forró vízzel mosd át

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13