Virbac Nutribound szájon át adandó ízesített oldat macskáknak

15 690Ft
Betöltés alatt...
A Virbac Nutribound Cat az esszenciális összetevőknek köszönhetően biztosítja az ajánlott támogatást a kutyák felépüléséhez a műtét utáni nagyon korai stádiumtól kezdve. A Virbac Nutribound Cat egy nagyon ízletes és felhasználásra kész folyadék, amely serkenti az étvágyat, amíg a szokásos étvágy visszatér.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

Virbac - Egy cég az állatok egészségéért

A kizárólag állatgyógyászatnak szentelt Virbacot Pierre-Richard Dick állatorvos alapította 1968-ban a Nizza melletti Carrosban. A Virbac ma már a 6. legnagyobb állatgyógyászati cég, 2019-ban a bevétele 938 millió euró volt. Széles termékskáláján társállatok és gazdasági haszonállatok kezelésére szolgáló vakcinák és gyógyszerek egyaránt megtalálhatók. Az elmúlt 50 évben a Virbac elismert szakértővé vált az állatgyógyászatban. Az állatorvosok, állattenyésztésben dolgozók és állattulajdonosok számára készült termékei és szolgáltatásai a minőséget és a hatékonyságot ötvözik a kényelemmel. A cég több, mint 100 országban van jelen. A gyártó nem csak termékeket kínál, hanem aktívan folytat oktatási és támogató programokat is. Az állatorvosoknak és gazdiknak különböző oktatási anyagokat, tréningeket és információkat nyújtanak az állatok egészségével kapcsolatos legújabb fejleményekről és kezelési lehetőségekről.

All Product Shots

Minőség és hatékonyság

A Virbac termékek szigorú minőségellenőrzéseken és kutatás-fejlesztési folyamatokon mennek keresztül, a gyártó ily módon biztosítja termékei hatékonyságát és biztonságát. Ez a magas minőségi színvonal hozzájárul ahhoz, hogy az állatorvosok és a gazdik elégedettek legyenek a termékekkel, melyeket velük szorosan együttműködve igyekeznek mindig az igényeknek megfelelően tökéletesíteni. A Virbac elkötelezett az új és hatékonyabb állatgyógyászati megoldások kifejlesztése iránt. Kutatás-fejlesztési tevékenységeiknek köszönhetően folyamatosan új termékeket és technológiákat hoznak létre az állatok egészségének megóvása és javítása érdekében. A vállalatot 1968-ban alapították, így több mint öt évtizedes tapasztalattal rendelkezik az állatgyógyászati területen. Hosszú múltja és az ez idő során szerzett tapasztalatai hozzájárulnak a vállalat megbízhatóságához és szakértelméhez.

Széles termékskála

A Virbac kínálatában számos állatgyógyászati termék található, amelyek különböző állatfajoknak kínálnak megoldásokat igen széles körben. Ez lehetővé teszi az állatorvosok és gazdik számára egyaránt, hogy megtalálhassák az adott helyzet/probléma igényelte legmegfelelőbb terméket és kezelést. Sok állatorvos és szakember ajánlja a Virbac termékeket pácienseiknek, mivel megbízható és hatékony megoldásokat kínálnak az állatok egészségügyi problémáira.

Részletes termékinformációk

Virbac Nutribound Cat szájon át adandó ízesített oldat összetevői:

 • Arginin - Aminosav, a nitrogén-oxid prekurzora, fontos szerepet játszik az immunrendszer működésében, a sebgyógyulásban és a sejtosztódásban.
 • Taurin - Szerves anyag antioxidáns tulajdonságokkal, mely esszenciális a szív és érrendszer számára; fontos funkciója van a vázizomzatban, a retinában és a központi idegrendszerben.
 • Glutamin - Fontos szerepe van a gyomor-, bélrendszer és az immunrendszer épségének fenntartásában.
 • Esszenciális zsírsavak (Omega 3 és Omega 6) - A zsírsavak szükségesek a biológiai folyamatokhoz, úgy mint a foszfolipid és szterol építőkövek a sejt növekedéséhez és gyógyulásához, a prosztaglandin , leukotrién és tromboxán szintézishez.
 • Prebiotikumok - (Inulin,  Oligofruktóz) - Prebiotikumok olyan természetes oldható rostok, melyek kis mennyiségben több növényben megtalálhatók és az emésztőrendszerben lévő egészséges baktériumok növekedését és aktivitását serkentik.
 • Vitaminok - Fontos szerves vegyületek, melyek a szervezet számára szükségesek, főként diéta vagy speciális hiány esetén.

Összetétel: Hús és állati származékok* (4,07 %), növényi származékok, olajok, zsírok (1,50 %), ásványi anyagok (0,62 %), cikória inulin (0,30 %), frukto-oligoszacharidok (0,11 %).* Arginin, taurin és glutamin forrás 

Mesterséges tartósítószereket és szinezőanyagot nem tartalmaz.

Adalékanyagok kilogrammonként: 

 • Vitaminok: Vit. A, E672: 3345 NE; Vit. D3, E671: 135 NE; Vit. E, 3a700: 83 mg; Vit. B1, 3a: 9,3 mg, Vit. B2, 3a: 9,8 mg; Vit. B6, 3a831: 17,6 mg; Biotin, 3a: 0,14 mg; Kolin-klorid, 3a890: 561 mg.
 • Nyomelemek: Mangán-szulfát, E5: 2,6 mg; Cink-szulfát, E6: 6,7 mg; Vas, E1: 18 mg; Mangán, E5: 2,6 mg; Cink, E6: 6,7 mg.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

 • Első kinyitáskor csavarja le a fehér kupakot és szakítsa át a biztonsági fóliát.
 • Használat előtt felrázandó (az üledékképződés normális jelenség).
 • Adagolás: A napi javasolt adag 6 ml testtömeg kilongrammonként egyszer vagy többször. Természetesen javasolt állatorvos véleményét kikérni, hogy az állat kondícióját megállapítsa.
 • A Virbac Nutribound Cat önmagában, vízbe keverve vagy a takarmányra öntve adható. Ivóvíz mindig álljon az állat rendelkezésére. Használja a dobozban található edényt a pontos méréshez és adja a Nutribound-ot a következő táblázat alapján.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13