Vet Expert UrinoVet Dilution Cat kapszula

11 529Ft
Betöltés alatt...

A legerősebb támogatás struvit húgykövek esetén. Macskák megfelelő húgyúti működését támogató takarmánykiegészítő. DL-metionint tartalmaz, amely csökkenti a vizelet pH-ját, segít feloldani a meglévő struvit kristályokat, és csökkenti azok ismételt kialakulásának kockázatát.

Különleges TwistOff kapszulákkal, amelyek egy csavarással kinyithatóak és a bennük lévő folyékony gyógyhatású készítmény akár a cicánk lábára vagy táplálékára is kenhető, így biztosan nem lesz gond a "beadásával".

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

A Vet Expert olyan márka, amelyet az állatok egészsége és jóléte iránti elkötelezettség vezérel. Kitűzött céljuk az, hogy az érzékeny házi kedvencek számára kiváló minőségű táplálékot és ápolást nyújtsanak, hogy hosszú és boldog életet élhessenek gazdájuk oldalán. A Vet Expert termékei szakértők és állatorvosok közreműködésével kerülnek kifejlesztésre. Ez biztosítja, hogy minden termék a speciális igényeknek megfelelő mértékű, optimális tápanyagokat tartalmazzon, amelyek elősegítik az egészség és vitalitás elérését és fenntartását.

Miért ajánljuk?

  • A minőség az elsődleges: A márka termékei kizárólag kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készülnek. Nem tartalmaznak mesterséges színezékeket vagy ízfokozókat. A Vet Expert azt a célt tűzte ki, hogy az étrend természetes legyen.

  • Széles hatáskör: a termékfejlesztők tisztában vannak azzal, hogy minden állat különbözik, és egyedi táplálkozási igényekkel rendelkezhet. Ezért széles termékválasztékot kínálnak macskák, kutyák és kisállatok számára, hogy minden házi kedvenc megtalálja az igényeinek megfelelő eledelt és/vagy táplálékkiegészítőt.

  • Bizonyított hatás: A termékek hatékonysága klinikai tesztekkel igazolt, így biztosítva a biztonságot és hatékonyságot. Az eredmények az egészséges, boldog és aktív házi kedvenceken is látszanak.

  • Szeretettel készült: A Vet Expert csapata szenvedéllyel és szeretettel dolgozik azért, hogy a házi kedvencek az elérhető a legjobbat kapják. Az állatok iránti szeretet és a környezettudatosság is kulcsfontosságú része a márkának. Amikor A Vet Expert termékeket választod, te is hozzájárulsz a rászoruló állatok támogatásához.

8

A Vet Expert márka széles kínálatában helyet kaptak kutyák és macskák speciális diétás igényei alapján kialakított szárazeledelek és táplálékkiegészítők, melyeket a könnyebb átláthatóság érdekében kategorizálunk.

Szárazeledelek: 

Táplálékkiegészítők, gyógyhatású készítmények: 

Egyéb gyógyhatású készítmények:

Részletes termékinformációk

Összetétel: 2.20.1 szójabab olaj, 2.21.1 szója lecitin, 13.2.8 glükózamin, 13.1.6 szárított áfonya gyümölcs.  

Adalékanyagok (g / kg): 3c301 DL-metionin 247,52 g, 3a300 L-aszkorbinsav 74,26 g, 2b petrezselyem kivonat (Petroselinum sativum) 12,38 g, 2b valerian (Valeriana officinalis) kivonat 9,90 g, 2b csalánlevél kivonat (Urtica) dioica) 9,90 g, 3a831 B6-vitamin 3,61 g.  

Analitikai összetétel: nyersfehérje - 17,5%, nyers zsír - 54,2%, nyersrost - 0,6%, nyershamu (beleértve az ásványianyagokat) - 3,93%, nedvességtartalom - 1,2%, keményítő - 5,9%, kálium - 398 mg / 100 g nátrium - 0,65 g / 100 g.

Adagolás: Ajánlott adag: 2 kapszula naponta

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13