Vet Expert VetoSkin Ultra a szőrnövekedés támogatásáért

Vet Expert VetoSkin Ultra a szőrnövekedés támogatásáért

14 827Ft
Betöltés alatt...

A Vet Expert VetoSkin Ultra egy innovatív termék, amely széles hatásspektrummal rendelkezik a túlérzékeny és atópiás bőr támogatása, védelme és egészsége terén. Kétirányú hatású: támogató funkciók, amelyek védelmet nyújtanak az irritáló anyagok hatásaival szemben és segítik a bőr hidrolipid barrierjének működését. Kutya és macska számára bőrfunkció támogatására, dermatózis és erős szőrhullás esetén. Kiegyensúlyozott omega-zsírsav tartalma biztosítja a szükséges támogatást a bőr működésének javításához. Gyulladáscsökkentő, viszketéscsillapító hatású.

Különleges TwistOff kapszulákkal, amelyek egy csavarással kinyithatóak és a bennük lévő folyékony gyógyhatású készítmény akár a kutyánk vagy a macskánk lábára, táplálékára stb. is kenhető, így biztosan nem lesz gond a "beadásával".

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

A Vet Expert olyan márka, amelyet az állatok egészsége és jóléte iránti elkötelezettség vezérel. Kitűzött céljuk az, hogy az érzékeny házi kedvencek számára kiváló minőségű táplálékot és ápolást nyújtsanak, hogy hosszú és boldog életet élhessenek gazdájuk oldalán. A Vet Expert termékei szakértők és állatorvosok közreműködésével kerülnek kifejlesztésre. Ez biztosítja, hogy minden termék a speciális igényeknek megfelelő mértékű, optimális tápanyagokat tartalmazzon, amelyek elősegítik az egészség és vitalitás elérését és fenntartását.

Miért ajánljuk?

  • A minőség az elsődleges: A márka termékei kizárólag kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készülnek. Nem tartalmaznak mesterséges színezékeket vagy ízfokozókat. A Vet Expert azt a célt tűzte ki, hogy az étrend természetes legyen.

  • Széles hatáskör: a termékfejlesztők tisztában vannak azzal, hogy minden állat különbözik, és egyedi táplálkozási igényekkel rendelkezhet. Ezért széles termékválasztékot kínálnak macskák, kutyák és kisállatok számára, hogy minden házi kedvenc megtalálja az igényeinek megfelelő eledelt és/vagy táplálékkiegészítőt.

  • Bizonyított hatás: A termékek hatékonysága klinikai tesztekkel igazolt, így biztosítva a biztonságot és hatékonyságot. Az eredmények az egészséges, boldog és aktív házi kedvenceken is látszanak.

  • Szeretettel készült: A Vet Expert csapata szenvedéllyel és szeretettel dolgozik azért, hogy a házi kedvencek az elérhető a legjobbat kapják. Az állatok iránti szeretet és a környezettudatosság is kulcsfontosságú része a márkának. Amikor A Vet Expert termékeket választod, te is hozzájárulsz a rászoruló állatok támogatásához.

8

A Vet Expert márka széles kínálatában helyet kaptak kutyák és macskák speciális diétás igényei alapján kialakított szárazeledelek és táplálékkiegészítők, melyeket a könnyebb átláthatóság érdekében kategorizálunk.

Szárazeledelek: 

Táplálékkiegészítők, gyógyhatású készítmények: 

Egyéb gyógyhatású készítmények:

Részletes termékinformációk

A készítmény palmitoylethanolamid (PEA) tartalmának köszönhetően a támogatja a bőrt az irritáló anyagok elleni védőfolyamatokban. Ez a sejtmembránban természetesen előforduló zsírsavamidok egyike, amely a hízósejtek modulációjának fiziológiai folyamataiban való részvételével csökkenti az allergiás bőrbetegségek kialakulásának kockázatát. A készítményben használt PEA mikronizált formája elősegíti a gyomor-bélrendszerből való jobb felszívódást és a biológiai hasznosulást. A Curqfen® a kurkumin, azaz a kurkumából származó aktív polifenol 100%-ban biológiailag hasznosuló, természetes, szabadalmaztatott formája. Támogatja a bőrsejtek védelmét a szabad gyökök okozta károsodásokkal szemben, növeli a bőrépítő komponensek mennyiségét, javítja a bőr sűrűségét és támogatja a regenerációs folyamatokat.

A bőr hidrolipid gátjának támogatása olyan összetevők szinergikus hatásának köszönhető, mint az omega-3 (DHA, EPA) és omega-6 (LA, GLA) zsírsavak. Az omega-6 zsírsavak a bőrben található ceramidok prekurzorai, amelyek a víz bőrön keresztüli áthaladásának korlátozásával támogatják a bőrsejtek megfelelő működését, hidratáló hatásúak, javítják a bőr rugalmasságát és növelik a károsodással szembeni ellenálló képességét.

A B-vitaminok (B1, B2, B6, B12) és a biotin (B7) komplexe támogatja a regenerációs folyamatokat és a bőr faggyúmirigyeinek működését.

A cink stabilizálja a sejtmembránok szerkezetét, ami kulcsfontosságú a bőr egészsége szempontjából, és támogatja az epidermisz regenerációs folyamatait.

Összetétel: 2.20.1 finomított szójaolaj Glycine max. (L.) Merr., 13.6.14 mikronizált palmitoyle- thanolamid, 10.4.6 halolaj - Omega-3 zsírsavak forrása, 2.20.1 finomított borágóolaj Borago officinalis - Omega-6 zsírsavak forrása, 2.20.1 finomított fekete ribiszke magolaj Ribes nigrum L., 9.3.1 méhviasz, 2.21.1 nyers lecitinek.

Érzékszervi adalékanyagok (g/kg): CurQfen® (2b163-ex szárított rizómák Curcuma longa L. kivonat és 2b görögszéna Trigonella foenum-graecum L. kivonat) 31,6 g.

Táplálkozási adalékanyagok (g/kg): 3a880 biotin 1,1 g, 3b603 cink-oxid 0,4 g, 3a835 B12-vitamin 5,3 mg, 3a825ii B2-vitamin 0,5 g, 3a820 B1-vitamin 0,3 g, 3a831 B6-vitamin 0,3 g.

Technológiai adalékanyagok (g/kg): 1E551b kolloid szilícium-dioxid 4,9 g.

Analitikai összetevők: nyersfehérje 6.85 %, nyershamu 4.86 %, nyerszsír 86.36 %, nyersrost 2.25 %, nedvességtartalom 1.26

Adagolás: Macskák és kutyák 15 kg testtömeg-ig - napi 1 kapszula. Kutyák 15 kg testtömeg felett - napi 1 kapszula minden 15 kg testtömeg esetén.

A kapszula hegyét le kell csavarni vagy levágni, a tartalmat kinyomni és az eleséghez keverni vagy közvetlenül a szájba adni. Az állatoknak mindig friss vízhez kell jutniuk.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13