Vet Expert Dermatosis Dog - Nyulas és burgonyás hipoallergén kutyaeledel

A Vet Expert Dermatosis Dog egy komplett és kiegyensúlyozott diétás eledel kutyák részére, mely csökkenti a táplálék-intolerancia előfordulását és támogatja a bőr működését dermatózis és túlzott szőrhullás esetén. Az eledel nagy mennyiségű esszenciális zsírsavakat és speciálisan kiválasztott könnyen emészthető fehérjéket tartalmaz.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Napi etetési mennyiség és költség

Vet Expert Dermatosis Dog - Nyulas és burgonyás hipoallergén kutyaeledel

 
${a[h.data]}
${a[h.data]}

Kapcsolódó termékkategóriák

A Vet Expert olyan márka, amelyet az állatok egészsége és jóléte iránti elkötelezettség vezérel. Kitűzött céljuk az, hogy az érzékeny házi kedvencek számára kiváló minőségű táplálékot és ápolást nyújtsanak, hogy hosszú és boldog életet élhessenek gazdájuk oldalán. A Vet Expert termékei szakértők és állatorvosok közreműködésével kerülnek kifejlesztésre. Ez biztosítja, hogy minden termék a speciális igényeknek megfelelő mértékű, optimális tápanyagokat tartalmazzon, amelyek elősegítik az egészség és vitalitás elérését és fenntartását.

Miért ajánljuk?

  • A minőség az elsődleges: A márka termékei kizárólag kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készülnek. Nem tartalmaznak mesterséges színezékeket vagy ízfokozókat. A Vet Expert azt a célt tűzte ki, hogy az étrend természetes legyen.

  • Széles hatáskör: a termékfejlesztők tisztában vannak azzal, hogy minden állat különbözik, és egyedi táplálkozási igényekkel rendelkezhet. Ezért széles termékválasztékot kínálnak macskák, kutyák és kisállatok számára, hogy minden házi kedvenc megtalálja az igényeinek megfelelő eledelt és/vagy táplálékkiegészítőt.

  • Bizonyított hatás: A termékek hatékonysága klinikai tesztekkel igazolt, így biztosítva a biztonságot és hatékonyságot. Az eredmények az egészséges, boldog és aktív házi kedvenceken is látszanak.

  • Szeretettel készült: A Vet Expert csapata szenvedéllyel és szeretettel dolgozik azért, hogy a házi kedvencek az elérhető a legjobbat kapják. Az állatok iránti szeretet és a környezettudatosság is kulcsfontosságú része a márkának. Amikor A Vet Expert termékeket választod, te is hozzájárulsz a rászoruló állatok támogatásához.

8

A Vet Expert márka széles kínálatában helyet kaptak kutyák és macskák speciális diétás igényei alapján kialakított szárazeledelek és táplálékkiegészítők, melyeket a könnyebb átláthatóság érdekében kategorizálunk.

Szárazeledelek: 

Táplálékkiegészítők, gyógyhatású készítmények: 

Egyéb gyógyhatású készítmények:

Részletes termékinformációk

Összetevők: Friss nyúl 35%. dehidrált nyúlfehérje 20%. burgonya 20%, burgonyafehérje, nyúl-hidrolizátum 5%, olajok és zsírok, répapép, élesztő, nátrium-klorid, nátrium-polifoszfátok: 0,30%, kálium klorid, inulin (FOS) 1000 mg / kg. 1000 mg / kg gyömbér, mannan-oligoszacharidok (MOS) 260 mg / kg, Yucca Schidigera.

Táplálék-adalékanyagok: A-vitamin 20 000 NE / kg. D3-vitamin 1900 NE / kg. E-vitamin 250 NE / kg. C-vitamin 100 mg / kg. Biotin 4 mg / kg. Vas (vas (II) -szulfát-monohidrát) 83 mg / kg. Jód (kálium-jodid) 3,90 mg / kg. Réz (réz (II) -szulfát-pentahidrát) 11 mg / kg. Mangán (mangán-szulfát, monohidrát) 8,30 mg / kg. Cink (cink-oxid) 132 mg / kg. Szelén (nátrium-szelenit): 0,14 mg / kg. L-karnitin 70 mg / kg. 30 mg / kg taurin.

Technológiai adalékok: Antioxidánsok: Növényi olajok tokoferol kivonata.

Táplálási útmutató:

A táp cseréjét fokozatosan, 7 napos időszak alatt kell elvégezni. Etesse a napi adagot, lehetőleg két vagy három étkezésre osztva, mindig ugyanabban az időben. Az eledel mennyisége a kutya fajtájától, az általa végzett tevékenységektől és a környezeti feltételektől függően változhat. Használat előtt javasolt az állatorvos véleményének kikérése. Az ajánlott etetési idő kezdetben 2 hónap. A kutyának mindig tiszta vizet kell biztosítani.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13