Vet Expert Urinary Cat - Sturvit kövek feloldására

Vet Expert Urinary Cat - Sturvit kövek feloldására

Vet Expert Urinary Cat egy teljes értékű, tökéletesen kiegyensúlyozott diétás eledel macskák számára, a struvit kövek feloldására és annak újbóli előfordulásának csökkentésére (macska alsó húgyúti betegségek esetén). Az eledel vizelet savasító tulajdonságokkal rendelkezik, alacsony mennyiségű magnéziumot és csökkentett mennyiségű kiváló minőségű fehérjét tartalmaz.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Napi etetési mennyiség és költség

Vet Expert Urinary Cat - Sturvit kövek feloldására

 
${a[h.data]}
${a[h.data]}

Kapcsolódó termékkategóriák

A Vet Expert olyan márka, amelyet az állatok egészsége és jóléte iránti elkötelezettség vezérel. Kitűzött céljuk az, hogy az érzékeny házi kedvencek számára kiváló minőségű táplálékot és ápolást nyújtsanak, hogy hosszú és boldog életet élhessenek gazdájuk oldalán. A Vet Expert termékei szakértők és állatorvosok közreműködésével kerülnek kifejlesztésre. Ez biztosítja, hogy minden termék a speciális igényeknek megfelelő mértékű, optimális tápanyagokat tartalmazzon, amelyek elősegítik az egészség és vitalitás elérését és fenntartását.

Miért ajánljuk?

  • A minőség az elsődleges: A márka termékei kizárólag kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készülnek. Nem tartalmaznak mesterséges színezékeket vagy ízfokozókat. A Vet Expert azt a célt tűzte ki, hogy az étrend természetes legyen.

  • Széles hatáskör: a termékfejlesztők tisztában vannak azzal, hogy minden állat különbözik, és egyedi táplálkozási igényekkel rendelkezhet. Ezért széles termékválasztékot kínálnak macskák, kutyák és kisállatok számára, hogy minden házi kedvenc megtalálja az igényeinek megfelelő eledelt és/vagy táplálékkiegészítőt.

  • Bizonyított hatás: A termékek hatékonysága klinikai tesztekkel igazolt, így biztosítva a biztonságot és hatékonyságot. Az eredmények az egészséges, boldog és aktív házi kedvenceken is látszanak.

  • Szeretettel készült: A Vet Expert csapata szenvedéllyel és szeretettel dolgozik azért, hogy a házi kedvencek az elérhető a legjobbat kapják. Az állatok iránti szeretet és a környezettudatosság is kulcsfontosságú része a márkának. Amikor A Vet Expert termékeket választod, te is hozzájárulsz a rászoruló állatok támogatásához.

8

A Vet Expert márka széles kínálatában helyet kaptak kutyák és macskák speciális diétás igényei alapján kialakított szárazeledelek és táplálékkiegészítők, melyeket a könnyebb átláthatóság érdekében kategorizálunk.

Szárazeledelek: 

Táplálékkiegészítők, gyógyhatású készítmények: 

Egyéb gyógyhatású készítmények:

Részletes termékinformációk

Összetétel: Dehidratált baromfifehérje, Rizs, Baromfizsír, Almapép, Halolaj, Kukoricakeményítő, Hidrolizált csirkemáj, Élesztő, Nátrium-klorid, Kalcium-karbonát, Szárított egész tojás, Kálium-klorid, Áfonya, Inulin (FOS), Mannán-oligoszacharidok (MOS), Körömvirág, Metil-szulfonil-metán, glükózamin, chondroitin-szulfát.

Táplálkozási adalékanyagok: A- vitamin – 20 000 NE/kg, D3-vitamin – 1750 NE/kg, E-vitamin – 700  mg/kg, C-vitamin –  400  mg/kg, Vas (II) szulfát-monohidrát) – 75 mg/kg, jód (kálium-jodid) –  3,50  mg/kg, réz (cupric-szulfát,  ,  pentahidrát) – 10 mg/kg, mangán (mangán-szulfát,  sulphatemonohidrát) – 7,5 mg/kg,  Cink (Z-oxid)–120 mg/ kg, szelén (Sodium szelén) – 0. 12 mg/kg,  L-taurin – 2  400 mg/kg,DL-metionin (vizeletsavanyító) 2 500 mg/kg..

Technológiaiadalékanyagok: Antioxidánsok: Tokoferol kivonatok növényi olajok  100 mg/kg.

Savasságszabályozók: Nátrium-szulfát 7 500  mg/kg  (vizeletsavanyító)..

Analitikai alkotóelemek: Nyersfehérje – 333,00%, Nyerszsír – 23,00%, Nyersrost – 3. 3 30%, Nyershamu – 7,50%, Kalcium –  0,90%, Foszfor – 0. 7 55%, nátrium – 0. 70%,  Magnézium – 0,09%, Kálium – 0. 62%, Kloridok 0,70%, Kén – 0,40%, Taurin – 2 400 mg/kg.

Táplálási útmutató:

Az etetési útmutatóban feltüntetett mennyiségben az eledel megfelel a macska táplálkozási igényeinek. A napi adagokat a csomagoláson található táblázat tartalmazza. Az alkalmazás előtt vagy az alkalmazási időtartam meghosszabbítása esetén az állatorvos véleményének kikérése javasolt.  Az ajánlott alkalmazási idő  5-12 hét. Víz mindig álljon az állat rendelkezésére. 

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13