Vet Expert Obesity Dog - Diétás szárazeledel kutyáknak

Vet Expert Obesity Dog - Diétás szárazeledel kutyáknak

38 578Ft
Ingyenes kiszállítás
Betöltés alatt...
VetExpert Obesity Dog teljes értékű, kiegyensúlyozott diétás eledel kutyák részére a túlzott testtömeg csökkentésére. Az eledel csökkentett energia tartalmú, és L-karnitinban gazdag.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Napi etetési mennyiség és költség

Vet Expert Obesity Dog - Diétás szárazeledel kutyáknak

 
${a[h.data]}
${a[h.data]}

Kapcsolódó termékkategóriák

A Vet Expert olyan márka, amelyet az állatok egészsége és jóléte iránti elkötelezettség vezérel. Kitűzött céljuk az, hogy az érzékeny házi kedvencek számára kiváló minőségű táplálékot és ápolást nyújtsanak, hogy hosszú és boldog életet élhessenek gazdájuk oldalán. A Vet Expert termékei szakértők és állatorvosok közreműködésével kerülnek kifejlesztésre. Ez biztosítja, hogy minden termék a speciális igényeknek megfelelő mértékű, optimális tápanyagokat tartalmazzon, amelyek elősegítik az egészség és vitalitás elérését és fenntartását.

Miért ajánljuk?

  • A minőség az elsődleges: A márka termékei kizárólag kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készülnek. Nem tartalmaznak mesterséges színezékeket vagy ízfokozókat. A Vet Expert azt a célt tűzte ki, hogy az étrend természetes legyen.

  • Széles hatáskör: a termékfejlesztők tisztában vannak azzal, hogy minden állat különbözik, és egyedi táplálkozási igényekkel rendelkezhet. Ezért széles termékválasztékot kínálnak macskák, kutyák és kisállatok számára, hogy minden házi kedvenc megtalálja az igényeinek megfelelő eledelt és/vagy táplálékkiegészítőt.

  • Bizonyított hatás: A termékek hatékonysága klinikai tesztekkel igazolt, így biztosítva a biztonságot és hatékonyságot. Az eredmények az egészséges, boldog és aktív házi kedvenceken is látszanak.

  • Szeretettel készült: A Vet Expert csapata szenvedéllyel és szeretettel dolgozik azért, hogy a házi kedvencek az elérhető a legjobbat kapják. Az állatok iránti szeretet és a környezettudatosság is kulcsfontosságú része a márkának. Amikor A Vet Expert termékeket választod, te is hozzájárulsz a rászoruló állatok támogatásához.

8

A Vet Expert márka széles kínálatában helyet kaptak kutyák és macskák speciális diétás igényei alapján kialakított szárazeledelek és táplálékkiegészítők, melyeket a könnyebb átláthatóság érdekében kategorizálunk.

Szárazeledelek: 

Táplálékkiegészítők, gyógyhatású készítmények: 

Egyéb gyógyhatású készítmények:

Részletes termékinformációk

Összetevők: Baromfiliszt, kukorica, rizs, friss baromfi, kukoricaglutén, cukorrépapép, cellulóz, amilóz kukoricakeményítő (rezisztens keményítő), hidrolizált baromfi máj, növényi olaj, lenmag, ásványi anyagok, halolaj, glükozamin, kondroitin.

Analitikai alkotóelemek: Nyersfehérje 30,00%, Olajok és nyers zsírok 10,00%, Nyersrost 10,00%, TDF 15,00%, Nyershamu 6,00%, Kalcium 0,90%, Foszfor 0,80%

Metabolizálható energia 3100 kcal / kg

Adalékok: A-vitamin 17000 NE / kg, D3-vitamin 1750 NE / kg, E-vitamin 300 mg / kg, Vas (vas-szulfát-monohidrát) 68 mg / kg, Jód (kálium-jodid), 1,4 mg / kg, Réz (réz-szulfát-pentahidrát) 9 mg / kg, Mangán (szulfát) 6,8 mg / kg, Cink (cink-oxid) 135 mg / kg, Szelén (nátrium-szelenit) 0,14 mg / kg, L-karnitin 2500 mg / kg.

Tartalmaz EU engedélyezett antioxidánst

Táplálási útmutató:

A kutya ideális súlya alapján megadott eledel mennyisége megfelel a napi táplálkozási igényeinek. Az adagokat két vagy több etetésre lehet felosztani. Javasoljuk, hogy a termék első használata előtt vagy az etetés időtartamának meghosszabbítása előtt konzultáljon állatorvossal. Az ajánlott etetési idő: az ideális testtömeg eléréséig. Folyamatos ivóvízellátást kell biztosítani az állatnak.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13