Vet Expert Moisturising Spray - Hidratáló spray kutyáknak és macskáknak

Vet Expert Moisturising Spray - Hidratáló spray kutyáknak és macskáknak

4 107Ft
Betöltés alatt...
A Vet Expert Moisturising Spray kiváló hidratáló és regeneráló kutyák és macskák bőrelváltozásai esetén. A termékben található nanoezüst baktérium ellenes hatással rendelkezik, felgyorsítja a sérült szövetek gyógyulását, regeneráló hatású. A tejsav serkenti a ceramidok termelődését, így a bőr jobban védett és hidratált lesz. Szabályozza a bőr sejtmegújulását és eltávolítja a bőrkeményedést. Az urea miatt hidratáló tulajdonságú a termék, mert ezáltal a bőr megtartja a vizet, így elengedhetetlen a száraz és atópiás bőrnek. A betain és a pantenol nyugtatja az irritált bőrt. A termék tökéletes különböző bőrelváltozások, horzsolások, sebek kiegészítő kezelésére.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

A Vet Expert olyan márka, amelyet az állatok egészsége és jóléte iránti elkötelezettség vezérel. Kitűzött céljuk az, hogy az érzékeny házi kedvencek számára kiváló minőségű táplálékot és ápolást nyújtsanak, hogy hosszú és boldog életet élhessenek gazdájuk oldalán. A Vet Expert termékei szakértők és állatorvosok közreműködésével kerülnek kifejlesztésre. Ez biztosítja, hogy minden termék a speciális igényeknek megfelelő mértékű, optimális tápanyagokat tartalmazzon, amelyek elősegítik az egészség és vitalitás elérését és fenntartását.

Miért ajánljuk?

  • A minőség az elsődleges: A márka termékei kizárólag kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készülnek. Nem tartalmaznak mesterséges színezékeket vagy ízfokozókat. A Vet Expert azt a célt tűzte ki, hogy az étrend természetes legyen.

  • Széles hatáskör: a termékfejlesztők tisztában vannak azzal, hogy minden állat különbözik, és egyedi táplálkozási igényekkel rendelkezhet. Ezért széles termékválasztékot kínálnak macskák, kutyák és kisállatok számára, hogy minden házi kedvenc megtalálja az igényeinek megfelelő eledelt és/vagy táplálékkiegészítőt.

  • Bizonyított hatás: A termékek hatékonysága klinikai tesztekkel igazolt, így biztosítva a biztonságot és hatékonyságot. Az eredmények az egészséges, boldog és aktív házi kedvenceken is látszanak.

  • Szeretettel készült: A Vet Expert csapata szenvedéllyel és szeretettel dolgozik azért, hogy a házi kedvencek az elérhető a legjobbat kapják. Az állatok iránti szeretet és a környezettudatosság is kulcsfontosságú része a márkának. Amikor A Vet Expert termékeket választod, te is hozzájárulsz a rászoruló állatok támogatásához.

8

A Vet Expert márka széles kínálatában helyet kaptak kutyák és macskák speciális diétás igényei alapján kialakított szárazeledelek és táplálékkiegészítők, melyeket a könnyebb átláthatóság érdekében kategorizálunk.

Szárazeledelek: 

Táplálékkiegészítők, gyógyhatású készítmények: 

Egyéb gyógyhatású készítmények:

Részletes termékinformációk

Összetétel: Aqua, Propylene Glycol, Lactic Acid, Glycerin, Betaine, Urea, Panthenol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Colloidal Silver, Menthol, Triethanolamine, Avena Sativa Kernel Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Alkalmazása: Használat előtt alaposan fel kell rázni. Az elváltozott bőr területet 15-20 cm távolságból permetezd be. A helyes adagolás és az alkalmazás időtartama függ az állattól és az elváltozás mértékétől, ezért javasolt állatorvos véleményének kikérése a használat előtt.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13