Versele-Laga Premium Prestige African Parakeet Loro Parque Mix

A Versele-Laga Premium Prestige African Parakeet Loro Parque Mix egy elsőosztályú minőséget képviselő mageleség keverék agapornisok és más kistestű afrikai papagájfajok részére.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Versele-Laga Prestige Premium African Parakeet magkeverék és speciális szemcsék keveréke minden olyan összetevőt tartalmaz, ami jó kondícióban tartja az agapornisokat, a nimfa és az előbbiek élőhelyein előforduló egyéb kistestű papagájokat.

Alacsony zsírtartalmú, és különféle olyan szemcséket is tartalmaz, melyek csemegének számítanak ezen papagájok számára, pl. puffasztott gabonaszemek, tökmag, csipkebogyó, szárított bors-félék és fenyőmag.

Gondosan válogatott magokból és 8%-ban különleges, extrudált Maxi VAM-szemcsékből áll (VAM = Vitaminok, Aminosavak, Ásványi anyagok (= Minerals - M). Ezen felül a VAM-szemcsék egy speciális anyagot, Florastimul-t tartalmaznak, ami elősegíti az optimális bélműködést és a kiváló kondíciót.

Kiszerelés: 1 kg

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13