Vermicon bolha és kullancs elleni sampon kutyáknak

Vermicon bolha és kullancs elleni sampon kutyáknak

3 990Ft
Betöltés alatt...

A dimetikon hatóanyagú termék fizikai úton mozgásképtelenné teszi a bolhákat és a kullancsokat, nem tartalmaz semmilyen kémiai rovarölőszert. Csak és kizárólag természetes növényi anyagokat tartalmaz, hozáadott Aloe verával, ápolja a bőrt és a szőrzetet. A humán gyógyászatban is alkalmazott hatóanyaga nem szisztemikus - azaz nem szívódik fel a szervezetbe, használata kockázatmentes - nem csupán a kutyákra, de gazdáikra és a környezetre nézve is. Az Aloe verával gazdagított készítmények ápolják a bőrt és a szőrzetet, hidratáló hatással is rendelkeznek.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Külsőleges alkalmazásra! Nedvesítse át a bundát, majd kedvence testtömegének megfelelő mennyiségű samponnal masszírozza át a teljes szőrzetet 2 percen át, és hagyja a kutya bundáján még legalább 5 percig. Ezt követően alaposan öblítse le, majd törölje át az állatot. Alkalmazása 3-4 hetente javasolt.

Javasolt samponmennyiség: 6 kupak / 20 kg

Hatóanyag: Dimethicone (CAS N ° 68937-54-2) 37,4 g/l

A dimetikon hatását leginkább a ragasztós csapdákéhoz lehet hasonlítani: a rovarok testén finom bevonatot képez, melynek következtében azok mozgásképtelenné válnak.

Segédanyagok:

  • Aloe Vera (CAS N ° 94349-62-9),
  • parfüm

Tartalom: 200 ml

MINDIG OLVASSA EL A TERMÉK CSOMAGOLÁSÁN LÁTHATÓ LEÍRÁST HASZNÁLAT ELŐTT!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13