Union Bio EquiProfessional sheavajas balzsamos pataápoló

Union Bio EquiProfessional sheavajas balzsamos pataápoló

10 700Ft
Betöltés alatt...
Az Union Bio EquiProfessional sheavajas balzsamos pataápoló értékes növényi kivonatokban gazdag pataápoló, amely védi és táplálja a patát, megakadályozza a kiszáradást és a töredezést. Elősegíti a pata növekedését.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Értékes növényi kivonatokban gazdag patazsír. Sheavajat tartalmaz, ami jól ismert hidratáló, tápláló, nyugtató és lágyító tulajdonságokkal rendelkezik. Egyszerű, könnyen alkalmazható pataápoló krém, amely segít megőrizni a pata nedvességtartalmát, megelőzve ez repedezést és töredezést.

Alkalmazási javaslat: Az ecsettel vigye fel a pataápolót a tiszta patára hetente többször. Kezdje a pártaszélnél, alkalmazza a patafalon, majd a pata talpi részén is, de a nyírba ne kerüljön.

Tárolása: 10–20 °C hőmérsékleten, száraz helyen, fénytől védve tárolandó. Használat után gondosan vissza kell zárni. Felhasználható eredeti csomagolásban a gyártástól számított 3 évig.

Kiszerelés: 1 kg tégelyben

INFORMÁCIÓ

  • A ló lábának egészsége, legyen szó bármilyen sport- vagy hobbilóról, alapvető fontosságú.
  • A pata egészségének védelme érdekében fontos, hogy ne csak a patát ápolja és tisztítsa, de az istállóban is biztosítson tiszta, száraz almot a ló számára.

SHEA VAJ (Tudományos név: Vitellaria paradoxa  / Butyrospermun Oarkii): Lágy, vajszerű, világossárga, édeskés illatú anyag, amelyet a shea fa, egy magas, impozáns, Afrikában előforduló fa gyümölcsének magjából nyernek. Vitaminokban gazdag, erős hidratáló, tápláló, puhító, nyugtató és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13