Unica Natura Unico Mono All Breed Goose - Libahúsos szárazeledel közepes- és nagytestű kutyáknak

23 290Ft-tól
Ingyenes kiszállítás

Unica Natura Unico Mono All Breed Goose egy egyetlen fehérjeforrást tartalmazó, szuperprémium szárazeledel libahússal, rizzsel és borsóval közepes- és nagytestű kutyák számára. A monoprotein formulájának köszönhetően kiválló táplálék érzékeny emésztésű kedvencek számára is. Minden életszakaszban megfelelő tápanyagmennyiséget biztosító recepttúra. Gabona- és gluténmentes, glükozaminnal dúsitva, mely segíti az ízületek egészségének fenntartását.

Unica Natura Mono Protein tápok Olaszországból:

Unica Natura Mono Protein tápok Olaszországból

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

A házikedvencek nevelése, a róluk történő gondoskodás és szeretettel való etetésük alapvető kötelezettség minden gazdi számára, akik törődnek szeretett házi kedvencükkel, hiszen ők ma már a család szerves részét képezik. Ez a kötelesség inspirálta az olasz Gheda-t, hogy megalkossák az Unica Natura termékcsaládot. Küldetésük, hogy különleges és időtálló táplálkozási előnyöket biztosítsanak kutyáink számára annak érdekében, hogy jólétük és egészségük látható és megkérdőjelezhetetlen legyen. A cég elkötelezett a különleges és kiváló minőségű állateledelek megalkotásában, és nap mint nap tesznek azért, hogy a legújabb trendeket követve újítsák, tökéletesítsék termékeiket. Vezető szerepe megőrzésének érdekében a Gheda Petfood folyamatosan fektet kutatásba, technológiába és termékfejlesztésbe. Az Unica márka mögött álló Gheda Petfood innovációs képessége, táplálkozásszakértőik tudása és sokéves tapasztalata, a magas termelési technológia és a minőségirányítás garantálja, hogy a házikedvencek és gazdáik igényfejlődését mindig maximálisan képesek követni és kiszolgálni.

119035008 159610585810412 122336530010947817 n

Első osztályú ízletesség és élelmiszerbiztonság

Az Unica márka elkötelezett amellett, hogy semmilyen körülmények között nem folyamodik káros praktikákhoz az ízletesség maximalizálása érdekében, mely kutyánk egészségének rovására menne. A termékcsalád kiemelkedő jellemzője az ízletesség és a magas elfogadási arány úgy, hogy mindemellett nem folyamodik mesterséges aromák vagy színezékek hozzáadásához. A tápszemcsék ízjegyei a magas minőségű összetevők és a gyártó sokéves tapasztalattal fejlesztett receptjeinek kombinációjából keletkeznek. 
A termékek tápanyagtartalma "első osztályú", mert mind táplálkozási, mind fiziológiai szempontból jobb összetételt és magasabb minőséget képvisel a piacon kapható szárazeledelek átlagos összetételéhez képest, mely az alábbiakban nyilvánul meg:

 • Az összetevők listáján első helyen minden esetben az állati fehérje áll, legnagyobb arányban ezt tartalmazzák az Unica eledelek. A hús összetevők emberi fogyasztásra is alkalmas minőségű húsból származnak
 • A Gheda olyan minősített, helyi termelőkkel és beszállítókkal dolgozik együtt, akik biztosítani tudják, hogy a gyárba szállítás rövid ideje alatt a felhasznált alapanyagok nem veszítenek minőségükből, nem mellesleg ez a megoldás a legkevésbé környezetkárosító hatású
 • A felhasznált állati fehérjét minden száraztáp esetében úgy választják ki, hogy az az adott testmérethez, fajtához legjobban illeszkedjen
 • A megszokott gabonafélék alternatívájaként az Unica termékekben gabonaként fehér cirok van, mely a kutya étrendjéhez és igényeihez sokkal közelebb áll, mint az általánosan a szárazeledelekben felhasznált gabonafélék jelenléte fehér szorgombóként
 • Házikedvenceink fiziológiájához, korához, méretéhez és aktivitásához specifikusan kiválasztott összetevők és tápanyagok felhasználása
 • GMO-mentes összetevők
 • Az Unica Classe termékek teljes termelési és gyártási folyamatai 100%-ban Olaszországban történnek a legszigorúbb ellenőrzés és szabályozás mellett
 • A termékfejlesztés teljes mértékben állatkísérlet-mentes

Miben rejlik az Unica Natura termékcsalád különlegessége?

 • Gluténmentes: Az Unica Natura termékek nem tartalmaznak búzát és más glutént tartalmazó gabonaféléket (árpa, zab, kamut, rozs, tönköly): csak rizs, kukorica és fehér cirok található bennük. Alternatív szénhidrátforrásként jelen vannak még olyan zöldségek, mint a burgonya, borsó, paradicsom, sárgarépa és lóbab.
 • Holisztikus: Az Unica Natura holisztikus filozófiája kihasználja a növényekben található tápanyagok jótékony tulajdonságait az egészség támogatása érdekében szerves szinten. Kizárólag tiszta növényi kivonatokat használnak, amelyek kategorikusan kizárják a vegyületi szintézisből származó anyagok felhasználását (például mesterséges tartósítószerek és antioxidánsok) és a GMO összetevőket.
 • Az összetevők listáján első helyen minden esetben az állati fehérje áll, melyek emberi fogyasztásra is alkalmas frisshús-alapanyagokból származnak.
 • Hipoallergén: Az Unica Natura tápok csirkehúsmentesek és csak egyetlen fehérjeforrásból állnak, így megfelelhetnek a hipoallergén táplálás és az eliminációs diéták szigorú feltételeinek.
 • Minden életszakaszban tökéletesen kielégíti a kutya tápanyagigényét kölyökkortól kezdve egészen időskorig

Milyen típusok elérhetők a Natura termékekből?

Részletes termékinformációk

Unica Natura Unico Mono tápszemcse méretek

Az Unica Natura Unico Mono All Breed Goose (libás) kutyatáp főbb jellemzői:

 • Közepes, nagy, illetve óriás testű átlagos vagy magas aktivitású felnőtt kutyák számára
 • Minden életszakaszban megfelelő táplálékmennyiség
 • Egyetlen állati eredetű fehérje
 • Gabona- és gluténmentes, hipoallergén formula
 • Glüközamint tartalmaz, mely segíti az ízületek szerkezeti integritásának fenntartását
 • Alacsony glikémiás indexű borsóval dúsítva

Összetétel: Szárított libafehérje (22%*), rizs (15%), kukorica, borsó (10%), cirokfehérje, kukoricadara, állati zsír, kukoricafehérje, szárított répapép, hidrolizált állati fehérjék. (*34% friss libahúsnak felel meg)

Analitikai összetétel: Nyersfehérje 25%; Nyersrost 2,5%; Nyerszsír 15%; Nyershamu 6,6%

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13