1 vélemény alapján

Trixie vizes palack itató edénnyel

1 890Ft
Betöltés alatt...
Vizes palack melyből összenyomáskor a víz a tálba folyik. A palack nyílása présszeleppel nyílik/záródik. A termék része az akasztó mellyel könnyen lehet magunkkal vinni például az övre akasztva. Műanyagból készült. A termék véletlenszerű színben kerül kiküldésre.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Kiegészítő felszerelés kutyáknak.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


    Vendég (#281080)  -  2023. 12. 08. 07:30

    Ennek a terméknek hibás a designja. Ha teletölti az ember, megnyomásnál a a szelep helyett a nyaki tömítésnél adja ki a vizet. Ha kevesebbet tölt bele, akkor meg iszonyú erő kell a víz tálkába préseléséhez, ráadásul a palackban keletkező vákuum a zárt szelepen keresztül is pillanatok alatt visszaszívja a tálkából a vizet. Az egyetlen mód, ahogy használható: szétcsavarni, zárt szeleppel megtölteni a kutyának, visszacsavarni, szelepet kinyitni, H visszacsurogjon a víz. De ez így elég macerás...

Utoljára módosítva: 2024.02.13