3 vélemény alapján

Trixie torony labdákkal – Macskajáték

4 490Ft
Betöltés alatt...
A három szintes Trixie tarkabarka játéktornyot speciálisan arra fejlesztették ki, hogy felébressze macskád játék- és vadászösztönét. A labdák kivehetőek, pofozgatásra ingerlik kedvencedet. Növeli cicád aktivitását és mozgékonyságát, ráadásul ügyességét, intelligenciáját és reakcióképességét is fejleszti.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Három szintes tarkabarka labdás torony, macskajáték. A labdák pofozgatására ösztönzik cicádat, önfeledt játékélményt biztosítva számára. Elősegíti az aktivitást.

Ha cicád egyszer mancsával mozgásba hozza a labdákat, azok vadul körbe-körbe suhannak. Macskád megpróbálja majd az oldalsó nyílásokon keresztül elkapni a labdákat. Azonban a labdák szüntelenül köröznek és nem hagyják, hogy könnyen megfogják.

A Trixie játéktorony hosszan tartó elfoglaltságot biztosít és segít elűzni az unalmat, amikor kedvenced egyedül marad otthon. Akciódús játék, amely gondoskodik a szórakoztató játékórákról és kihívások elé állítja "kis tigrisedet".

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (3)


    Vendég (#24D1C2)  -  2023. 07. 17. 08:38

    Sajnos a játék nem olyan mint amire számítottam. Ahogy megjött a játék, Azonnal kiraktam játszani. A középső sorba nagyon könnyen be lehetett tenni a labdát, Ugyanolyan olyan könnyen ki is esik, így a közêpső labdával nem tudnak játszani, Mert folyton kigurul. Erre nem számítottam. Ennyi pénzért jobbra számítottam. Üdvözlettel,: bánàti Zsoltné

Utoljára módosítva: 2024.02.13