1 értékelés alapján

Trixie Libby kisállat hordozó táska

11 890Ft
KosárbaBetöltés alatt...
Praktikus és látványos táskácska kistestű kutyák, esetleg macskák hordozásához a német Trixie-től. Mérete: 25 x 27 x 42 cm

Termékvariánsok betöltése...

Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek

Értékelések (1)

    Vendég (#B00B0)  -  2020. 11. 03. 15:31

    Nagyon szép kényelmes táska, kis és közepes testű cicának mérete tökéletes. Jó az anyaga is, könnyen tárolható. Amiért csak 3 csillag: a tetején a zippzáras rész két csak oldalt fut egyik oldalon nincsen zippzár. A cicák kíváncsiak, így a buksjukkal ki tudják lökni a 2 oldalas zippzárt ki tudnak bújni a táskából, mert a zippzár nem rögzíthető, és hátratolják a fejükkel. Hiába lehet a hálós részt felül, lefedni az anyaggal, a tépőzár sem elég erős ahhoz hogy ne tudjon kibújni alóla a cica. Olyan cicáknál akik nem kíváncsiak annyira, vagy nem akarnak kimászni viszont nagyon jó a táska. Sajnos nekem van olyan cicám akinél használhatatlan emiatt, mert vezetés közben annyira nem nyerő, ha kibújik a táskából a cica.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.